Πώς σας φάνηκε;

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.9.2021
Πώς σας φάνηκε;

Το είδαμε και αυτό στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Η Πάφος FC δημοσίευσε ένα βίντεο όπου παρουσίασε τα τατουάζ δύο παικτών της και του αναλυτή της ομάδας. Παράλληλα, στο οπτικοακουστικό υλικό περιλαμβάνει και την ιστορία που κρύβεται από πίσω… από τα έργα τέχνης.


Συγκεκριμένα, οι Aρτούρ Ρούτκο, Φράνκο Κοβάσεβιτς και Ντόμινικ Μοχόροβιτς (αναλυτής) μέσα από ένα ωραίο βίντεο μας εξιστορούν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία γύρω από τα τατουάζ που έχουν χαραγμένα στα σώματά τους. Εσάς πώς σας φάνηκε αυτή η πρωτοβουλία από την Παφιακή ομάδα; Σας άρεσε ή όχι; Για τους λάτρεις των τατουάζ είναι κάτι που θα τους τραβήξει την προσοχή.

Μύρια

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ