Κομπάρσος, είπατε;

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.9.2021
Κομπάρσος, είπατε;

Ενθαρρυντικά μηνύματα με το «καλημέρα» έστειλε η ΠΑΕΕΚ! Το εμπόδιο που κλήθηκε να υπερπηδήσει στην πρώτη αγωνιστική δεν ήταν καθόλου εύκολο, αφού ο Εθνικός όχι μόνο είναι μια παραδοσιακή ομάδα πρώτης κατηγορίας, αλλά με τις μεταγραφές που έκανε το περασμένο καλοκαίρι ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό.


Η ομάδα του Μάκη Σεργίδη, μέσα σε μία δύσκολη έδρα κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» με σκόρερ τους Νάντο, Κούρο και Δημητρίου και να αποδείξει τη σπουδαία και σοβαρή δουλειά που έγινε όλο αυτό το διάστημα. Μπορεί να έχουμε κριτήριο μόνο ένα επίσημο αγώνα, αλλά η ΠΑΕΕΚ έδειξε ότι δεν θα είναι κουμπάρσος του πρωταθλήματος, όπως πολλοί μπορεί να θεωρούσαν. Σημασία, βέβαια, έχει η ομάδα να δείξει συνέπεια και στη συνέχεια. Κι αυτό καλείται να κάνει από τον αμέσως επόμενο δύσκολο αγώνα με τον Άρη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ