Από εκεί που έμειναν...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 9.9.2021
Από εκεί που έμειναν...

Στην Πάφο  κινούνται στους ρυθμούς του μεγάλου παιχνιδιού που θα έχουν την ερχόμενη Δευτέρα με αντίπαλο την ΑΕΛ (Τσίρειο, 20:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, όπως άρχισε στην πρεμιέρα με τον ΑΠΟΕΛ.


Το πρώτο δείγμα που έχουμε μέχρι στιγμής είναι ότι οι γαλάζιοι έχουν δουλέψει πολύ και, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές προσθήκες που έγιναν, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τώρα αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα συνεχίσουν αυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα και στη Λεμεσό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ