Πρέπει να πείσει…

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.6.2021
Πρέπει να πείσει…

Σαν… κεραυνός έπεσε η απόφαση της ΚΟΕ να σταματήσει την Άντρη Σιάλου από το έργο που επιτελούσε με απόσπαση από τον ΚΟΑ. Μιλάμε για το άτομο που με τις ενέργειές του έφερε χορηγίες για αθλητές πέραν των 550.000 ευρώ. Όπως ανάφερε σε δηλώσεις της στο «Γήπεδο» (χθεσινή έκδοση) η απόφαση που της ανακοινώθηκε (προφορικά κι όχι γραπτώς) δεν είχε καν αιτιολογικό.


Από την πλευρά του ο Γιώργος Χρυσοστόμου υποστήριξε ότι δόθηκαν οι λόγοι, όμως δεσμεύτηκε ότι για περισσότερα «θα ενημερωθείτε όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία». Η ΚΟΕ θα πρέπει να πείσει για την απόφασή της, αλλιώς η κατακραυγή που δέχεται θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη, ίσως είναι και σε πιο χαμηλό βαθμό από ό,τι θα έπρεπε…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ