Το πήραν απόφαση!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 25.6.2021
Το πήραν απόφαση!

Το πήραν απόφαση, όπως φαίνεται, στον Ολυμπιακό, πως Φαμπιάνο... γιοκ.


Οι ερυθρόλευκοι «πολιόρκησαν» τον Βραζιλιάνο πορτιέρο της Ομόνοιας, όμως προφανώς έχουν αντιληφθεί, πλέον, ότι με τα λεφτά που προτίθενται να προσφέρουν, δεν υπάρχουν πιθανότητες για ντιλ.


Τις τελευταίες μέρες έχουν... αραιώσει σε μεγάλο βαθμό τα σχετικά δημοσιεύματα στην Ελλάδα ενώ, στο σημερινό πρωτοσέλιδο του «Κόκκινου Πρωταθλητή», γίνεται λόγος για «σφαγή» μεταξύ Βάτσλικ και Αρεολά για τη θέση του άσου και δεν υπάρχει ούτε... λέξη για τον Φαμπιάνο.


Με τα υφιστάμενα δεδομένα, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο 33χρονος τερματοφύλακας δεν συνεχίσει στην Ομόνοια για μία τουλάχιστον ακόμη σεζόν.


4231

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ