Ας γίνει η αφορμή

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 20.6.2021
Ας γίνει η αφορμή

Μετά από το πρόσφατο περιστατικό με τον Δανό διεθνή Κρίστιαν Έρικσεν στο ΕURO, που συγκλόνισε τον πλανήτη, ταρακουνήθηκαν διάφοροι φορείς, αφού οι παίκτες μετατράπηκαν σε «μηχανές».


Εξαιτίας της πανδημίας, η σεζόν για τους ποδοσφαιριστές ήταν έντονη, με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους προκειμένου να καταφέρουν να ολοκληρώσουν δύο σεζόν μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τη FIFPRO, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει έχουν πέντε εβδομάδες διακοπές και οι αγώνες θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον πέντε μέρες ο ένας από τον άλλο, έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν χρόνο ξεκούρασης.

Ελπίζουμε αυτό το περιστατικό να αποτελέσει την αφορμή ώστε οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν να υπάρχει ο κατάλληλος ιατρικός εξοπλισμός στα γήπεδα προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ