Eύκολο να το λες...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.6.2021
Eύκολο να το λες...

«Κρατήστε τον Φαμπιάνο όσα κι αν σας δώσουν». Κουβέντα που λένε αρκετοί Ομονοιάτες τις τελευταίες μέρες. Κουβέντα που όμως είναι εύκολο να τη λες και όχι να εφαρμοστεί στην πράξη.


Εννοείται πως οι πράσινοι θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα που ήταν από τους σημαντικότερους πυλώνες της ομάδας στις μεγάλες επιτυχίες της τελευταίας διετίας και δικαίως αναδείχθηκε MVP όχι μόνο του τριφυλλιού αλλά και του πρωταθλήματος.


Εντούτοις, σε περίπτωση που κατατεθεί από τον Ολυμπιακό μια ικανοποιητική πρόταση, δεν είναι εύκολο να πουν «όχι». Γιατί ναι μεν η Ομόνοια κρατά... το καρπούζι και το μαχαίρι όμως έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που, όπως όλοι, έχει όνειρα και φιλοδοξίες.


Ο οποίος ναι μεν θα το κατανοήσει απολύτως αν η ομάδα του απορρίψει μια πρόταση των 300.000 ευρώ όμως δεν θα ισχύει το ίδιο αν πει «όχι» σε πρόταση π.χ. 1,5 εκατομμυρίου. Mιλάμε για 33χρονο ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει την επόμενη σεζόν!


Όπως και να το κάνουμε, το «όσα κι αν σας δώσουν» δεν... στέκει.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ