17 Οκτωβρίου 2019

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.6.2021
17 Οκτωβρίου 2019

Τότε που η Ομόνοια ανακοίνωνε τον… άνεργο Φαμπιάνο, κανείς δεν φανταζόταν πως θα πετύχαινε διάνα.


Όπως αποδείχθηκε, ο Βραζιλιάνος δεν έμεινε χωρίς ομάδα λόγω των προσόντων του, αλλά η επιδίωξή του για ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο –με βάση αυτό που είχε στην Πόρτο– δεν εκπληρώθηκε.


Η Ομόνοια του έδωσε την ευκαιρία να επανέλθει στη δράση, έστω και με μειωμένα λεφτά από αυτά που ήθελε παλαιότερα, μετά τους τραυματισμούς των Παναγή και Ουζόχο.


Πλέον, κάνει… πάταγο και είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Οι πράσινοι, στους οποίους φαίνεται να βρήκε και ο ίδιος τις ιδανικές συνθήκες, θέλουν να τον κρατήσουν, ενώ οι σειρήνες για μεταγραφές ηχούν δυνατά...


Σ.Σ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ