Αυτή τη φορά… γρήγορα!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 1.6.2021
Αυτή τη φορά… γρήγορα!

Ένα από τα αξιοσημείωτα των προηγουμένων καλοκαιριών στην Πάφο ήταν ότι ο προγραμματισμός καθυστερούσε αρκετά, με αποτέλεσμα στα αρχικά στάδια της χρονιάς να μην βρίσκει τα πατήματά της και να αργεί να φορτσάρει. Γι’ αυτό, το στοίχημα για τη νέα σεζόν είναι να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο σχεδιασμός.


Το ξεκίνημα ήταν… φαντασμαγορικό, με την παραμονή δύο σημαντικών στελεχών του υφιστάμενου ρόστερ. Των Τζέισον Πάντσεον και Κέβιν Μπεριγκό, οι οποίοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους γι’ ακόμη έναν χρόνο. Από εκεί και πέρα, με συμβόλαιο από σήμερα δεν δεσμεύονται άλλοι εννέα ποδοσφαιριστές.


Πρόκειται για τους Σάιθ (δανεικός από την Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν), Αραγιούρι, Αλβάρεζ, Φυλακτού, Λελιούκιν, Καμπράλ, Μάνιον, Βαλεριάνος και Ράκελς. Για τους δύο τελευταίους είναι ξεκάθαρο ότι αποχωρούν, ενώ σύντομα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το μέλλον και των υπολοίπων. Όσον αφορά τις προσθήκες, επισήμως λέγεται ότι ήδη έγιναν βολιδοσκοπήσεις προς δέκα ποδοσφαιριστές για ενίσχυση τόσο με Κύπριους όσο και με ξένους.


Ερωτηματικά για Στιβ


Αμφίβολο παραμένει ακόμη και το μέλλον του Στιβ Κωνσταντινίδη στον πάγκο της ομάδας, με τις ενδείξεις να δείχνουν ότι η πλάστιγγα γέρνει προς το να μην συνεχίσει με τον Αγγλοκύπριο τεχνικό η Πάφος. Ο ίδιος, όσες φορές ρωτήθηκε για το μέλλον του, επεσήμανε ότι περιμένει την πρόταση από τη διοίκηση της ομάδας. Κάτι τέτοιο για την ώρα δεν έγινε, γεγονός που ίσως να μαρτυρά ότι οι Ρώσοι επενδυτές βρίσκονται στο ψάξιμο για αντικατάσταση του 58χρονου προπονητή, που ομολογουμένως έκανε πολύ καλή δουλειά από την ημέρα που ανέλαβε το προπονητικό πηδάλιο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ