Ήττα από τη Λιθουανία για την Εθνική Γυναικών

Δημοσιεύθηκε 9.4.2024
Ήττα από τη Λιθουανία για την Εθνική Γυναικών

Την ήττα γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Γυναικών από τη Λιθουανία με 1-0 για την προκριματική φάση του UEFA Women's EURO 2025.

Ο σημερινός αγώνας στο LFF stadionas του Βίλνιους αφορούσε τον πρώτο όμιλο της 3ης Κατηγορίας.

Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο είχε καλή παρουσία και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ και στο 25ο λεπτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε η Φρίτα.

Η γηπεδούχος ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο αποφασιστικά και στο 46ο λεπτό στην πρώτη φάση του αγώνα άνοιξε το σκορ, 1-0. Αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και υποχρέωσε την Εθνική μας σε δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στη νέα διοργάνωση.

Προσπάθησε η ομάδα μας να αντιδράσει, σε ένα ανοικτό όπως εξελίχτηκε παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν απέφυγε την ήττα στο Βίλνιους.

Κύπρος (Βοσκαρίδης): Ματθαίου, Γεωργίου, Σιακαλλή (72' Χρ. Μιχαήλ), Παπαδοπούλου, Σάββα (86' Χρυστάλλα Χαραλάμπους), Χάρτυ, Αριστοδήμου (58' Γιάννου), Παναγιώτου (86' Ελίνα Παναγιώτου), Φρίτα, Βιολάρη, Ε. Μιχαήλ (58' Χρυσοστόμου).

Στον πάγκο: Κατσονούρη, Κουζάλη, Χαρά Χαραλάμπους, Ευστρατίου, Α. Μιχαήλ, Ελένη Παναγιώτου, Κυριακίδη

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας η Λευκορωσία νίκησε τη Γεωργία με 3-0 και έφτασε στους 6 βαθμούς.

Ακολουθεί με 4 βαθμούς η Λιθουανία, με 1 η Γεωργία και χωρίς βαθμό η Κύπρος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τρίτο σερί κύπελλο και νταμπλ για τις Apollon Ladies

Τρίτο σερί κύπελλο και νταμπλ για τις Apollon Ladies

Τρίτο σερί κύπελλο και νταμπλ για τις Apollon Ladies

Τελικός κυπέλλου απόψε στο «Κατωκοπιά Επιστροφή»

Τελικός κυπέλλου απόψε στο «Κατωκοπιά Επιστροφή»

Τελικός κυπέλλου απόψε στο «Κατωκοπιά Επιστροφή»