Γύρισε σκορ μετά από τέσσερα χρόνια, όμως μετά κατέρρευσε η Εθνική...

Δημοσιεύθηκε 8.6.2024
Γύρισε σκορ μετά από τέσσερα χρόνια, όμως μετά κατέρρευσε η Εθνική...

Την ήττα με 3-2 δέχθηκε η Εθνική μας ομάδα των Αντρών στο εκτός έδρας φιλικό με τη Μολδαβία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να κάνει την ανατροπή στα αρχικά στάδια του αγώνα, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το τέλος και δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη.

Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 44’ με τον Μοτπάν να χρίζεται σκόρερ, με τους διεθνείς μας να μπαίνουν αποφασισμένοι για την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και το πέτυχαν.

Στο 51’ ο Ντανίλο Σπόλιαριτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και με το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής έφερε τον αγώνα στα ίσα, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Πίττας γύρισε το παιχνίδι. Τελευταία φορά που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε γυρίσει το σκορ ήταν τον Νοέμβριο του 2020 όταν σε αγώνα για το Nations League βρέθηκε να χάνει από το 5' όμως στη συνέχεια μπόρεσε να κερδίσει με 2-1 μετά από δυο γκολ του Κάστανου.

Σε αντίθεση με τότε, όμως, η Εθνική μας μετά που πήρε κεφάλι στο σκορ κατέρρευσε και δεχόμενη δυο τέρματα, βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, με τους Στίνα (71’) και Μπόγκατσιουτς (78΄) να δίνουν το προβάδισμα 3-2 στη Μολδαβία, που σκόραρε άλλο ένα τέρμα αλλά ακυρώθηκε για χέρι από τον παίκτη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Άβραμ, Ρεβένκο, Κρατσιούν, Μπαμπόγκλο (77′ Μπόγκατσιουτς), Πόσματς, Κοτσοκάρι, Ράτα, Ιονίτα (64′ Στίνα), Τσαϊμάκοφ (64′ Ποστολάτσι), Μοτπάν, Νικολαέσκου (77′ Κλετσένκο).

ΚΥΠΡΟΣ: Μολ, Σατσιάς (82′ Ηλία), Κυπριανού (59′ Ανδρέου), Ν. Παναγιώτου, Γκόγκιτς, Μαλεκκίδης, Ντ. Σπόλιαριτς (59′ Αρτυματάς), Κάστανος, Χρυσοστόμου (55′ Χ. Κυριάκου), Λοίζου (55′ Γαβριήλ), Πίττας.

ΣΚΟΡΕΡ: 44’ Μοτπάν, 71’ Στίνα, 78’ Μπόγκατσιουτς / 51’ Σπόλαριτς, 53’ Πίττας 53′

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κρατσιούν, Στίνα / Λοίζου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντένις Σούρμαν (Ουκρανός)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η περηφάνεια του Τιμούρ - «Συμμετέχοντες σε μια ιστορική στιγμή»

Η περηφάνεια του Τιμούρ - «Συμμετέχοντες σε μια ιστορική στιγμή»

Η περηφάνεια του Τιμούρ - «Συμμετέχοντες σε μια ιστορική στιγμή»

Εθνική και σταθερός κορμός

Εθνική και σταθερός κορμός

Εθνική και σταθερός κορμός