Έριξε τεσσάρα στη Νέα Σαλαμίνα κι έπιασε κορυφή η Πάφος

Δημοσιεύθηκε 18.9.2024
Έριξε τεσσάρα στη Νέα Σαλαμίνα κι έπιασε κορυφή η Πάφος

Με το πάσο της η Πάφος FC έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 3-0 τη Νέα Σαλαμίνα, στον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής. Η παφιακή ομάδα επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τρία τέρματα. Με το τρίποντο αυτό ανέβηκε στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με Άρη και Ομόνοια, έχοντας καλύτερη αναλογία τερμάτων. Για τους ερυθρόλευκους είναι η δεύτερη ήττα σε τρία παιχνίδια.

Οι βάσεις για την επικράτηση των κυπελλούχων μπήκαν πολύ νωρίς καθώς μόλις στο 8’ άνοιξε ο λογαριασμός με δράστη τον Ντράγκομιρ, ο οποίος κατέβασε ωραία τη μπάλα, ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Μιχαήλ, ξεπέρασε και τον Άντος και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι φρόντισαν να είναι ξέγνοιαστοι στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ. Στο 36’ ο συνηθής ύποπτος, Ζάιρο, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό σουτ σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι, ενώ στο 42’ ήρθε η σειρά του Πέπε για να βάλει το όνομά του στον πίνακα στο σκορ, όταν μετά από ωραία συνεργασία, έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και την έστειλε να αναπαυτεί στα δίχτυα για να γίνει το 3-0.

Προτού οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια η Νέα Σαλαμίνα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου σκόραρε με τον Βέλλιο, όμως ακυρώθηκε μετά από εξέταση στο VAR λόγω οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, όμως η Πάφος μπόρεσε να διευρύνει το υπέρ της αποτέλεσμα πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ στο 63’ με τον Άντερσον Σίλβα να αξιοποιεί την ωραία μπαλιά από τον Ζάζα και με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε κι αυτός για τρίτο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, γράφοντας το τελικό 4-0. Σημειώνεται ότι στο 70’ η Νέα Σαλαμίνα είχε δοκάρι στο 70’ σε κεφαλιά του Αζεβέδο.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος του αγώνα

70' - ΔΟΚΑΡΙ. Η κεφαλιά του Αζεβέδο πάει στο δοκάρι

63' - ΓΚΟΛ. 4-0. Σέντρα του Ζάζα, κεφαλιά από τον Άντερσον Σίλβα που πετυχαίνει γκολ για τρίτο σερί παιχνίδι

48'- Πάνω από τα δοκάρια της Πάφου το σουτ του Ζάζα

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45+1' - ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ. Ο Φερνάντες πέρασε στον Βέλλιο, που με ιδανικό τελείωμα μείωσε για τους ερυθρόλευκους. Μετά από εξέταση της φάσης δόθηκε οφσάιντ

42' - ΓΚΟΛ. 3-0. Σειρά του Πέπε να βάλει το όνομά του στον πίνακα στο σκορ, όταν μετά από ωραία συνεργασία, έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και την έστειλε να αναπαυτεί στα δίχτυα

36'- ΓΚΟΛ. 2-0. Ο Ζάιρο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό σουτ σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι

29' - Με περίτεχνο τόπο ο Ζάζα προσπάθησε να απειλήσει, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα

21΄ - Σουτ του Ζάζα, στα χέρια του Άντος η μπάλα

8' - ΓΚΟΛ. 1-0. Ο Ντράγκομιρ κατέβασε ωραία τη μπάλα, ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Μιχαήλ, ξεπέρασε και τον Άντος και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους

6'- Πρώτη τελική για την Πάφο, δεν βρήκε στόχο ο Τάνκοβιτς

1' - Σέντρα του Μπεχαράνο, ο Φερνάντες βρέθηκε σε καλή θέση όμως η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο

1' Έναρξη του αγώνα

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Λουκάσεν, Ποντέλο, Ντράγκομιρ (68' Σούνιτς), Πέπε (68' Νατέλ), Ναμ, Τάνκοβιτς (81' Νταλίνια), Μπρούνο (46' Κορέια), Ζάζα, Ζάιρο (46' Α. Σίλβα).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Άντος, Λέουκο (31' Ντουμιρσάι), Αζεβέδο, Μιχαήλ (46' Τόμοβιτς), Λέτσγιακς, Μπεχαράνο, Φράγκος (46' Μπαχάσα), Παπαγεωργίου (68' Κουμπαρή), Φερνάντες, Γκεμπελέ (72' Κατσιαρής), Βέλιος.

ΣΚΟΡΕΡ: 8' Ντράγκομιρ, 36' Ζάιρο, 42' Πέπε, 63' Σίλβα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 54' Ναμ / 5' Φράγκος

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

4ος Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Γιώργος Νικολάου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΒΙΝΤΕΟ: Η νίκη της Ομόνοιας από τις παρακάμερες

ΒΙΝΤΕΟ: Η νίκη της Ομόνοιας από τις παρακάμερες

ΒΙΝΤΕΟ: Η νίκη της Ομόνοιας από τις παρακάμερες

Ανόρθωση για Κρικόβιακ!

Ανόρθωση για Κρικόβιακ!

Ανόρθωση για Κρικόβιακ!

Διαιτητές αγώνα Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29ης Μαΐου

Διαιτητές αγώνα Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29ης Μαΐου

Διαιτητές αγώνα Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29ης Μαΐου

Τους διατηρεί στο… χορτάρι ο Γκούλα

Τους διατηρεί στο… χορτάρι ο Γκούλα

Τους διατηρεί στο… χορτάρι ο Γκούλα