Δεν έχει χρόνο για... μοιρολόγια η Πάφος

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 20.7.2024
Δεν έχει χρόνο για... μοιρολόγια η Πάφος

Η πρώτη εμπερία στην Ευρώπη δεν άφησε και τα καλύτερα αισθήματα για την Πάφος FC. O αποκλεισμός από την Έλφσμποργκ ήρθε με βαρύ τρόπο αφού δέχθηκε οκτώ γκολ σε δύο παιχνίδια, όσο και αν υπάρχουν τα ελαφρυντικά από το γεγονός ότι δέχθηκε τα εφτά από τα οκτώ όντας με δέκα παίκτες. Ήταν ναι μεν αυστηρές οι κόκκινες, όφειλαν όμως οι Μελούσο στον πρώτο αγώνα και ο Κορέια στον δεύτερο να ήταν πιο προσεχτικοί. Ουσιαστικά έδωσαν δικαιώματα.

Σαφώς και υπάρχει απογοήτευση για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από το Europa League. Το πίστεψε αρκετά στη ρεβάνς και δεν λύγισε στις αντιξοότητες στο πρώτο μέρος. Στο β΄ μέρος όμως κατέρρευσε και οφείλει να σηκώσει κεφάλι αφού το ταξίδι στην Ευρώπη δεν σταμάτησε. Θα συνεχιστεί στο Conference League, εκεί που καλείται να κάνει τις υπερβάσεις της για να βρεθεί στους ομίλους. Και το πρώτο εμπόδιο σε αυτό το μονοπάτι είναι η Ζαλγκίρις Βίλνιους. Δεν είναι φόβητρο αλλά ούτε ομάδα για υποτίμηση. Ο πρώτος αγώνας είναι εκτός έδρας και εκεί καλείται να βάλει τις βάσεις ώστε στο «Alphamega Stadium» την 1η Αυγούστου να πετύχει την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα, μετά την απόκτηση Πέπε, στην παφιακή ομάδα στρέφονται και προς άλλες κατευθύνσεις όσον αφορά τη στελέχωση. Προτεραιότητες είναι η κάλυψη κενών στα άκρα της άμυνας, ενώ θα αποκτηθεί και παίκτης στο κέντρο. Ίσως γίνει και κίνηση στην άμυνα, εφόσον οι ιδιοκτήτες αποφασίσουν πως το πειθαρχικό παράπτωμα του Κβίντα είναι τέτοιο που δεν του επιτρέπει παραμονή στην ομάδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Στο χέρι της να εκτοξευθεί

Στο χέρι της να εκτοξευθεί

Στο χέρι της να εκτοξευθεί

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Τριάρα και στο Κοσόβο

Τριάρα και στο Κοσόβο

Τριάρα και στο Κοσόβο