Φουλάρει για το μεγάλο και ιστορικό διπλό (οι σκέψεις του Καρσέδο για το αποψινό παιχνίδι)

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 11.7.2024
Φουλάρει για το μεγάλο και ιστορικό διπλό (οι σκέψεις του Καρσέδο για το αποψινό παιχνίδι)

Με το σφύριγμα της λήξης του τελικού κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια (αν και είχε ουσιαστικά πάρει το τρόπαιο από το ημίχρονο), άπαντες στην Πάφος FC περίμεναν αυτή τη στιγμή. Δηλαδή, να δουν την ομάδα τους να παίζει ευρωπαϊκό αγώνα. Και θα το ζήσουν σήμερα στις 20:00 στο Μπορός της Σουηδίας απέναντι στην Έλφσμποργκ στο πλαίσιο του α΄ προκριματικού γύρου του Europa League. Nαι μεν υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία μέσω του Conference League, όμως ο μεγάλος στόχος είναι να προχωρήσει μακριά σε αυτή τη διοργάνωση.

Η μεγάλη και συνάμα ιστορική στιγμή έφτασε λοιπόν και η Πάφος FC θα ντεμπουτάρει στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Και εύχεται το ταξίδι να είναι πολύ μακρινό. Η 11η Ιουλίου έτσι και αλλιώς θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όσων αποτελούν το παφίτικο οικοδόμημα. Ελπίζουν όμως σε αυτό το ημερολόγιο να γράψουν και πολλές άλλες φέτος. Και το πρώτο παρθενικό παιχνίδι εύχονται να γραφτεί με χρυσά γράμματα καταφέρνοντας να αποδράσουν από τη σκανδιναβική πόλη με το διπλό.

Η παρουσία και του κόσμου της που έκανε το μακρινό ταξίδι αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες ώστε να φτάσουν στη νίκη. Αρκετοί ταξίδεψαν με την αποστολή, άλλοι έκαναν δικές τους διευθετήσεις από την Κύπρο, ενώ κάποιοι άλλοι θα μεταβούν από άλλες χώρες.

Σίγουρα, δεν είναι εύκολη η αποστολή, όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως θα πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα που θα τη βάλει σε θέση οδηγού ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στο «Alphamega Stadium» την Πέμπτη 18 Ιουλίου (19:00). Μπορεί ως ομάδα να είναι άπειρη, όμως υπάρχουν παίκτες που κουβαλούν σημαντικές εμπειρίες (Τάνκοβιτς, Ίβουσιτς, Zάιρο) και πάνω τους θα στηριχθεί ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έλφσμποργκ. Μιας ομάδας πάντως που δεν μπορεί να θεωρηθεί και μεγαθήριο, παρ' όλο που πέρσι έχασε το πρωτάθλημα στο νήμα από τη Μάλμε. Το χαστούκι αυτό φαίνεται πως την επηρέασε και φέτος δεν είναι καθόλου καλή, όντας στην 9η θέση και στο -16 από την κορυφή. Το γεγονός ότι δέχθηκε 24 γκολ δείχνει πως είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν και η Πάφος πρέπει να το εκμεταλλευτεί...

Το πλάνο του Καρσέδο

Το γεγονός ότι ο Καρσέδο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, του δίνει την ευχέρεια να καταστρώσει τα πλάνα του με ευελιξία. Ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό έδειξε τις προθέσεις του ο Ισπανός τεχνικός και δεν αναμένεται να αλλάξει και πολλά στην αποψινή αναμέτρηση. Δηλαδή, ο Ίβουσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Μελούσο (αριστερά) και Κορέια (δεξιά), με τους Κβίντα και Γκόνταλ στο κέντρο της άμυνας. Οι Ντράγκομιρ, Ναμ θα είναι στο κέντρο, με τους Μπρούνο και Πελάτζιο να τους πλαισιώνουν. Στην κορυφή θα είναι οι Ζάιρο και Τάνκοβιτς. Αν υπάρξει κάποια αλλαγή θα αφορά τον Βαλακάρι αντί του Πελάτζιο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Στο χέρι της να εκτοξευθεί

Στο χέρι της να εκτοξευθεί

Στο χέρι της να εκτοξευθεί

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

«Τρέχει» πρώτος ο Άλβες

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Τριάρα και στο Κοσόβο

Τριάρα και στο Κοσόβο

Τριάρα και στο Κοσόβο