«Στέλνουν» κι άλλον Ελλαδίτη στην Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 26.6.2024
«Στέλνουν» κι άλλον Ελλαδίτη στην Ομόνοια

Μετά τη μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα στην Ομόνοια στοχεύουν στην απόκτηση ακόμη ενός Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει ελλαδικό δημοσίευμα.

Το sdna.gr συγκεκριμένα αναφέρει πως στη λίστα των πρασίνων βρίσκεται ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο 27χρονος άσος, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης, κατέγραψε την τελευταία διετία 40 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ με τη φανέλα της Ανκαράγκουτσου στην τουρκική Super League.

Ο Χατζηγιοβάνης διατηρεί στο συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, το οποίο λήγει, οψιόν ανανέωσης, όμως όλα δείχνουν πως δύσκολα θα παραμείνει και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ομόνοια επιδεικνύει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως πριν πάει στην Τουρκία, ο Ελλαδίτης άσος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με απολογισμό 167 εμφανίσεις, 17 γκολ και 18 ασίστ μεταξύ 2017 και 2022.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Έπειτα απ΄τον μεταγραφικό… γάμο με τον Γιάννη Μασούρα – προς πλήρη επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του SDNA - ένας ακόμα Έλληνας παίκτης κυκλοφορεί στην transfer list της Ομόνοιας.

Και το όνομα αυτού, Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Τουρκία με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού.

Την περασμένη σεζόν έγραψε στο κοντέρ 40 ματς – 4 γκολ – 5 ασίστ, ενώ συνολικά με το τουρκικό κλαμπ έχει 71 ματς – 7 γκολ – 8 ασίστ.

Μπορεί στο συμβόλαιό του να υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο έπειτα από τον υποβιβασμό της Ανκαραγκουτσού στη β΄κατηγορία κρίνεται πολύ δύσκολη (αν όχι απίθανη) η παραμονή του.

Πριν από μία εβδομάδα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα σύμφωνα με τα οποία ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει έρθει σε κατ΄αρχήν συμφωνία με την Εγιούπσπορ που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη «μεγάλη» κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA,ενδιαφέρον για τον Χατζηγιοβάνη υπάρχει κι από την Ομόνοια, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και την κυπριακή ομάδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Η χαμένη ευκαιρία της Ανόρθωσης και το «καυτό» κλείσιμο της 5ης στροφής

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Η χαμένη ευκαιρία της Ανόρθωσης και το «καυτό» κλείσιμο της 5ης στροφής

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Η χαμένη ευκαιρία της Ανόρθωσης και το «καυτό» κλείσιμο της 5ης στροφής

Το κέρδισε ο Λοΐζου

Το κέρδισε ο Λοΐζου

Το κέρδισε ο Λοΐζου

Από τη Νέα Σαλαμίνα στην ΑΕΛ!

Από τη Νέα Σαλαμίνα στην ΑΕΛ!

Από τη Νέα Σαλαμίνα στην ΑΕΛ!

ΚουλίΓΚΟΛ!

ΚουλίΓΚΟΛ!

ΚουλίΓΚΟΛ!