Με άλλα έπρεπε να ασχολούνται και όχι με την τοξικότητα

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 27.10.2024
Με άλλα έπρεπε να ασχολούνται και όχι με την τοξικότητα

Πόση τοξικότητα, πια, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που αποτρέπει ολοένα και περισσότερους φιλάθλους να ασχοληθούν σοβαρό με αυτό. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν σχέσεις… μίσους. Από το 2018 κρατά αυτή η κολόνια και τελειωμό δεν έχει. Ο απόηχος του τελευταίου ντέρμπι μεταξύ των δύο «Δικεφάλων» συνεχίστηκε για αρκετές μέρες μετά τον αγώνα. Λιγότερο ασχολήθηκαν τα ελλαδικά αθλητικά ΜΜΕ με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι. Ένα φτωχό σε θέαμα ντέρμπι, με λιγοστές καλές φάσεις.

Περισσότερο ασχολήθηκαν με τερτίπια του Λουτσέσκου, αν ήταν ή όχι προκλητικός με τη συμπεριφορά του, αν προκλήθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ή όχι. Αυτά που έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα παίρνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολύ πίσω. Οι αθλητικοί συντάκτες που καλύπτουν τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε δύο «στρατόπεδα». Οι απόψεις διίστανται, ανάλογα με το συμφέρον της ομάδας τους. Πάντως, ο Ρουμάνος προπονητής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 23 ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αντί, λοιπόν, να γίνει μια σοβαρή κριτική και σχολιασμός για το μέτριο θέαμα που παρουσιάζουν οι Big-4, παρά τα εκατομμύρια που ξόδεψαν το καλοκαίρι για να φέρουν παίκτες-αστέρια, οι περισσότεροι αναλώνονται σε λεκτικές διαμάχες στα διάφορα διαδικτυακά αθλητικά προγράμματα, κατά πόσο η ΑΕΚ δικαιούτο ή όχι πέναλτι και κατά πόσο ο Λουτσέσκου ήταν εριστικός ή όχι.

Πού είναι τα μεγάλα ονόματα που ήρθαν το καλοκαίρι για να κάνουν, δήθεν, τη διαφορά; Πού είναι ο Μαρσιάλ, ο Λαμέλα, ο Γουίλιαν, ο Ολιβέιρα, ο Τσάλοφ, ο Μπακαγιόκο, ο Πελίστρι; Πεταμένα λεφτά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Γιατί οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα ακόμα… «ψάχνονται» αγωνιστικά; Ιδού το ερώτημα που θα πρέπει να απασχολήσει αφού καλή μπάλα δεν είδαμε ακόμα από τους Big-4 στη Super league.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ανέλαβε την ευθύνη ο Κυριάκος Ζιβανάρης

Ανέλαβε την ευθύνη ο Κυριάκος Ζιβανάρης

Ανέλαβε την ευθύνη ο Κυριάκος Ζιβανάρης