Μετά το χατ τρικ και την πεντάρα ζήτησε χρόνο...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 12:18 μμ
Μετά το χατ τρικ και την πεντάρα ζήτησε χρόνο...
Ο Αντρέας Μακρής σκόραρε τρία γκολ στην πεντάρα της ΑΕΛ επί του Εθνικού στο «Αλφαμέγα» και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε χρόνο για την ομάδα του...

Έχει πολύ μεγάλη σημασία η δήλωση του επιθετικού της ΑΕΛ. Γιατί αυτή έγινε μετά από μία μεγάλης έκτασης νίκη την οποία ουσιαστικά υπέγραψε ο ίδιος με το χατ τρικ που πέτυχε. Γιατί η αλήθεια είναι πως τις συνηθίσαμε μετά από πίκρες.

«Θέλουμε χρόνο χτιστήκαμε με 18 νέους παίκτες φέτος από την αρχή. Θέλουμε πίστωση χρόνου και αυτό ζητούμε από τον κόσμο μας», δήλωσε μεταξύ άλλων στη Cytavision ο επιθετικός της ΑΕΛ.

Αυτή η δήλωση θα μπορούσε να γίνει μετά από μία ήττα. Αντ΄αυτού, ο Κύπριος φορ την έκανε μετά από μία νίκη. Κι αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Στην ΑΕΛ εξακολουθούν να πιστεύουν πως μπορούν να αποδώσουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο ίδιος ο Μακρής, χρόνια τώρα στην ομάδα, είναι πολύ έμπειρος και μάλλον τυχαία δεν ήταν η επιλογή του να πει αυτό που είπε σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Η ΑΕΛ είχε μεγάλη ανάγκη το αποτέλεσμα αυτό στο «Αλφαμέγα». Κυρίως για την ενίσχυση της πίστης στα αποδυτήρια. Και δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε πως η ομάδα κέρδισε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Τα αποτελέσματα του Εθνικού αυτό δείχνουν. Ότι αποτελεί μία πολύ επικίνδυνη ομάδα που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να κερδίσει τον οποιονδήποτε.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ο Μουζακίτης παίζει, γιατί όχι ο Καττιρτζής;

Ο Μουζακίτης παίζει, γιατί όχι ο Καττιρτζής;

Ο Μουζακίτης παίζει, γιατί όχι ο Καττιρτζής;