Τρέχουν και πέφτουν κάτω… σαν τα κοτόπουλα

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 29.9.2024
Τρέχουν και πέφτουν κάτω… σαν τα κοτόπουλα

Τι γίνεται με την ΑΕΚ Αθηνών φέτος; Είναι να απορεί κανείς, πώς μια ομάδα με τόσες επενδύσεις εκατομμυρίων, που έφερε στην Ελλάδα παίκτες παγκόσμιας κλάσης (τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν τα βιογραφικά τους), ακόμα δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της. Δεν είναι η ΑΕΚ του νταμπλ (2022-23). Και πώς να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις η ομάδα, όταν κάθε εβδομάδα μετρά μυϊκούς τραυματισμούς βασικών της ποδοσφαιριστών;

Η κατάσταση με τις θλάσεις στην ΑΕΚ δεν έχει προηγούμενο. Και είναι να διερωτάται κανείς, γιατί οι συχνοί τραυματισμοί έγιναν «πρώτο θέμα» μετά την τελευταία γκέλα με την Καλλιθέα. Δηλαδή, πέρσι δεν υπήρχε παρόμοιο πρόβλημα; Κατά την περσινή περίοδο η ομάδα κυριολεκτικά είχε «γονατίσει» εξαιτίας των θλάσεων. Οι πολλοί τραυματισμοί αποτέλεσαν έναν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα έχασε το πρωτάθλημα. Όταν χάνεις κάθε εβδομάδα 2-3 παίκτες εξαιτίας μυϊκών προβλημάτων και αυτοί οι παίκτες χρειάζονται κάποιον χρόνο για να επανέλθουν, τότε… κλάψτα Χαράλαμπε.

Καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει αντιμετωπίσει τόσα πολλά προβλήματα τραυματισμών όσα η ΑΕΚ, τουλάχιστον την τελευταία διετία. Ακόμα και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη και οι ποδοσφαιριστές τους είναι πολύ πιο επιβαρυμένοι από τους παίκτες της ΑΕΚ, δεν είχαν τόσους πολλούς τραυματισμούς. Αντίθετα, οι παίκτες της ΑΕΚ νιώθουν ενοχλήσεις στην προθέρμανση, στην προπόνηση, ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν ακόμα και μετά την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος! Τρέχουν και πέφτουν κάτω… σαν τα κοτόπουλα. Η ομάδα έχει δύο χρόνια να παίξει σε δύο σερί παιχνίδια με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα.

Κι όμως, ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του ακόμα να «συγκινηθούν», για να διαφοροποιήσουν κάποια πράγματα στον τρόπο εκγύμνασης των παικτών. Δικαιολογημένα ο Μάριος Ηλιόπουλος ζήτησε εξηγήσεις.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΑΕΛ εναντίον ΑΕΛ, έχασαν και οι δυο!

ΑΕΛ εναντίον ΑΕΛ, έχασαν και οι δυο!

ΑΕΛ εναντίον ΑΕΛ, έχασαν και οι δυο!