Δεν απαιτούν πολλά, ζητούν τα αυτονόητα...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 8.9.2024
Δεν απαιτούν πολλά, ζητούν τα αυτονόητα...

Όταν κάποιος αθλητής ή αθλήτριά μας κάνει μία σπουδαία επιτυχία, ασφαλώς και μας γεμίζει με περηφάνεια. Όπως αυτές που έκαναν πρόσφατα ο σπουδαίος Παύλος Κοντίδης, η αξεπέραστη Καρολίνα Πελενδρίτου, ο Ιωσήφ Κεσίδης, η Βαλεντίνα Σάββα αλλά και κάποια άλλα παιδιά το τελευταίο διάστημα.

Μας γεμίζει όμως με θλίψη, όταν βγαίνουν μετά αυτοί οι πρωταγωνιστές νας μας πιστοποιούν ότι όλοι οι αρμόδιοι είναι για να βαράνε παλαμάκια στις επιτυχίες και απόντες στα υπόλοιπα που πρέπει να κάνουν. Η δήλωση του Ιωσήφ Κεσίδη στην αθλητική εκπομπή του Πολίτη «DERBY» (καθημερινά 11-12) στο 107,6 και 97,6, ότι κάνει προπόνηση στη σφύρα, σε χωράφι, προκαλούν σοκ και ντροπή.

Ναι, δεν είμαστε καμία χώρα με αθλητικές υποδομές. Όμως, τουλάχιστον τα βασικά να τους τα παρέχουμε. Δεν απαιτούν εξωπραγματικά πράγματα. Ζητούν τα αυτονόητα. Και αφού τους τα δώσουμε, ας τους κρίνουμε, όταν δεν δείξουν σημάδια βελτίωσης. Όμως και άλλοι φώναξαν στο παρελθόν, τίποτα δεν έγινε. Μονάχα πατσιαρίσματα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!

Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!

Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!