Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 15.9.2024
Θέλει μεταγραφές και ξένους ρεφ!

Τον Κύπριο οπαδό δεν τον απασχολεί και πολύ η οικονομική κατάσταση της ομάδας του, τι έχει και δεν έχει μέσα το ταμείο. Αυτό που προέχει είναι να φεύγουν τα «παικτάκια» και να έρχονται «παικταραδες»! Επίσης, ο οπαδός δεν πάει με τίποτε τους Κύπριους διαιτητές.

Όχι δηλαδή πως πάνε τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Και προσοχή, στον άγριο κόσμο του ποδοσφαίρου, ρατσισμός εδώ δεν ισχύει. Φτάνει ο Αφρικανός παίκτης να ξέρει μπάλα και ο ξένος διαιτητής να είναι όμορφος και να σφυρίζει καλά!

Έπρεπε, θα μου πείτε, να απασχολεί τον οπαδό το οικονομικό; Βασικά, ναι, έπρεπε. Αλλά από τη στιγμή που ξέρει ότι ζούμε στη χώρα της ατιμωρησίας, γιατί να τον απασχολεί; Αφού ξέρει, ότι όσα και να χρωστά η ομάδα του, και μεταγραφές θα κάνει και τα κριτήρια της UEFA θα περάσει με επιτυχία. Ας είναι καλά η ΚΟΠ...

Φίλοι μου, δεν είναι τυχαίο που το χαρακτηρίζω ψευτοποδοσφαιρο, έστω κι αν μερικοί με λέτε υπερβολικό. Καθόλου δεν είμαι. Όταν στους περισσότερους αγώνες τα έσοδα δεν ξεπερνούν τις 10 χιλιάδες και τα έξοδα είναι 20 και 30, τότε, πώς να το χαρακτηρίσω; Αφού για να καταλάβετε, σε αυτό το πανηγύρι πολλές φορές συμμετέχει και ο Πρόεδρος του κράτους! Και δεν έχει ένα σύμβουλο να του πει, Πρόεδρε μακριά, θα εκτεθούμε!

Φίλοι μου, ο Μεσίνα επέλεξε ξένο ρεφ μόνο για το VAR σε αυτή την αγωνιστική. Μην ανησυχείτε, θα έρθουν ξένοι στο γήπεδο σύντομα. Όσο για τις επόμενες μεταγραφές, κάντε λίγη υπομονή, ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά, χρήμα υπάρχει!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ