Δεν πάει πουθενά ο «Καραβίδας», συνεχίζει στην προεδρία της Δόξας

Δημοσιεύθηκε 18.7.2024
Δεν πάει πουθενά ο «Καραβίδας», συνεχίζει στην προεδρία της Δόξας

Παρόλο που είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την προεδρία της Δόξας και το κοινοποιήσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εν τέλει ο ο Κώστας Χριστοδούλου παραμένει κανονικά στο πόστο του.

Αυτό αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση, στην οποία λέχθηκε επίσης πως: «Όλοι χρειάζονται δίπλα στο σωματείο για να επαναφέρουμε την αγαπημένη ομάδα μας, εκεί που της αξίζει».

Αναλυτικά η ενημέρωση από τη Δόξα:

«Συνεχίζει ο Κώστας Χριστοδούλου στη θέση του προέδρου στη Δόξα Κατωκοπιάς με νέο ενισχυμένο Δ.Σ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση κατά την οποία εκλέγηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τα πιο κάτω μέλη:

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  2. ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΛΙΔΗΣ
  3. ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΟΜΑΖΟΥ
  4. ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΚΑΦΑΣ
  5. ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  6. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ
  7. ΒΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  8. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  9. ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ

Μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας το διοικητικό συμβούλιο ανακοίνωσε την έναρξη οικονομικού διαβήματος ώστε η ΔΟΞΑ να καταφέρει να ενισχυθεί ποιοτικά προκειμένου να εκπληρώσει το μοναδικό στόχο της επανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Καταληκτικά η γενική συνέλευση τόνισε ότι “Ουδείς υπεράνω της Δόξας. Όλοι χρειάζονται δίπλα στο σωματείο για να επαναφέρουμε την αγαπημένη ομάδα μας, εκεί που της αξίζει. Μισό αιώνα μετά το μαύρο καλοκαίρι, η Δόξα παραμένει σύμβολο ελπίδας και επιστροφής στις πατρογονικές μας ρίζες και οφείλουμε να την κρατήσουμε ζωντανή».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι

Χάσαμε, αλλά δεν δείξαμε… χαμένοι