


Για δεύτερη φορά στη σύντομη ιστορία του, αφού άνοιξε τις θύρες του και επίσημα το 2017, το «Metropolitano» της Μαδρίτης θα φιλοξενήσει έναν τελικό Champions League!
Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ραφαέλ Λοουθάν, ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τη σεζόν 2026/27 θα λάβει χώρα στο εντυπωσιακό στάδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης!
Θυμίζουμε πως το γήπεδο των «ροχιμπλάνκος» είχε φιλοξενήσει και το 2019 τον τελικό της διοργάνωσης και την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, εκεί όπου οι «reds» είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0, φτάνοντας τις 6 κατακτήσεις στον θεσμό!
sportfm.gr
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.