O Ντιονέ, το πρώτο ραντεβού και το εντυπωσιακό ξεκίνημα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 27.6.2024
O Ντιονέ, το πρώτο ραντεβού και το εντυπωσιακό ξεκίνημα

Ο Βελγοσενεγαλέζος Μπαμπακάρ Ντιονέ είναι μία ανάσα από τον Απόλλωνα. Toυλάχιστον αυτό σημειώνει σε ανάρτησή του ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι. Τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό θα φανεί στην πορεία, ωστόσο αναφέρει πως τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και ο 27χρονος ακραίος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με τους γαλάζιους.

Την τελευταία διετία ανήκε στο δυναμικό της Μπότεβ Πλόβντιβ, με αρκετά καλή παρουσία, ενώ προηγουμένως έπαιξε για πέντε χρόνια (2017-2022) στη βελγική Μουσκρόν. Εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες, τότε, θα προστεθεί στις προσθήκες του αμυντικού Πραξιτέλη Βούρου, του επίσης αμυντικού Ζουλιέν Σελεστίν και του δεξιού ακραίου αμυντικού Κάρλος Μπαραχόνα που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β.

8 Ιουλίου το πρώτο ραντεβού

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα προετοιμασίας του έδωσε ο Απόλλωνας, με τα… ζόρια για τους γαλάζιους να αρχίζουν στις 8 Ιουλίου. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και ακολούθως, το επόμενο διήμερο (09-10 Ιουλίου), θα ακολουθήσει η διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων. Από τις 15 μέχρι 27 Ιουλίου η αποστολή θα βρίσκεται στις Πλάτρες για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ από τις 30 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου θα γίνει το δεύτερο στάδιο στη Σλοβακία. Κατά την εκεί παραμονή, θα γίνουν και φιλικοί αγώνες.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία του Απόλλωνα όσον αφορά την καινοτομία φέτος όπου για να μπορέσεις να αγοράσεις εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γίνεις μέλος του σωματείου. «Αυτή η σημαντική αλλαγή δεν είναι μόνο μια νέα διαδικασία, αλλά ένα σημαντικό βήμα προς την ενδυνάμωση του αγαπημένου μας συλλόγου. Μια απόφαση που έρχεται να ενισχύσει το αίσθημα ενότητας και συνεργασίας μεταξύ όλων των υποστηρικτών του Απόλλωνα κάτω από τη στέγη του σωματείου μας, το οποίο ενισχύεται οικονομικά και ηθικά, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πάντως, το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό αφού σε 24 ώρες από την έναρξη της πλατφόρμας εγγραφής νέων μελών υπήρξαν πέραν των 1.000 νέων μελών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Φεύγει από τον Απόλλωνα ο Γιούρσεβιτς»

«Φεύγει από τον Απόλλωνα ο Γιούρσεβιτς»

«Φεύγει από τον Απόλλωνα ο Γιούρσεβιτς»

Τα 49 στον Απόλλωνα ο Γκούλα

Τα 49 στον Απόλλωνα ο Γκούλα

Τα 49 στον Απόλλωνα ο Γκούλα

Τσιμποτά για τα κυανόλευκα φτερά

Τσιμποτά για τα κυανόλευκα φτερά

Τσιμποτά για τα κυανόλευκα φτερά

Απόλλωνας: Ανακοίνωσε Μάρτιν Κοϊνόκ

Απόλλωνας: Ανακοίνωσε Μάρτιν Κοϊνόκ

Απόλλωνας: Ανακοίνωσε Μάρτιν Κοϊνόκ