


Ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης έχει συγκαλέσει συνάντηση με το ΔΣ προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη για τις επαφές με την ομάδα των «8» που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την διοίκηση.
Διαβάστε επίσης: Νέα εξέλιξη στον ΑΠΟΕΛ - Η απαίτηση των οχτώ για να αναλάβουν
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι κοντά στο να αποχωρήσει από τη διοίκηση της εταιρείας. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ενημερώνει τους άμεσους συνεργάτες του τόσο για το αποτέλεσμα των επαφών με τους «8», όσο και για τις δικές του προθέσεις.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.