ΑΠΟΕΛ: Η «δίψα» φαίνεται στην πράξη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 3.4.2024
ΑΠΟΕΛ: Η «δίψα» φαίνεται στην πράξη

Χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους ώστε να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς και να κατακτήσει τον 29ο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία της. Τόσο μεγάλη είναι η δίψα του κόσμου, που από τη Δευτέρα άρχισαν να προμηθευονται τα εισιτήριά τους για τον αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι μέχρι χθες βράδυ είχαν διατεθεί 12 χιλιάδες εισιτήρια! Μάλιστα, χθες το μεσημέρι, εκδοθηκε και η πρώτη ανακοίνωση για εξάντληση των εισιτηρίων στη νότια κερκίδα του ΓΣΠ!

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία βλέπουν με απόλυτη σοβαρότητα και αισιοδοξία τη συνέχεια, μετά και την τεράστιας σημασίας νίκη επί της ΑΕΚ στη Λάρνακα. Οι γαλαζοκιτρινοι, εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης, επέστρεψαν στη Λευκωσια χωρίς προβλήματα τραυματισμών, οπόταν όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για το επόμενο παιχνίδι. Μόνο ο Κρέσπο παραμένει εκτός δράσης. Ο Ισπανος ίσως προλάβει τα τελευταία παιχνίδια.

Όσο για τον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με την ΑΕΚ, στη συνέχεια διόρθωσε τα πάντα με τις αλλαγές του. Αλλαγές που χαρακτηρίζονται απόλυτα πετυχημένες καθώς ήταν αυτές που ουσιαστικά έφεραν τη μεγάλη ανατροπή. Ειδικά από τη στιγμή που μπήκε ο Κβιλιτάια, παρόλο που δεν σκόραρε, προκάλεσε ιδιαίτερα ρήγματα, ενώ σημαντική συνεισφορά είχε και ο Τάσος Δώνης.

ΓΣΠ και... Πάφος

Τα πιο δύσκολα στο πρόγραμμα για τον ΑΠΟΕΛ, ουσιαστικά έχουν περάσει. Στον β΄ γύρο των πλέι οφ, οι γαλαζοκιτρινοι θα δώσουν τους τέσσερις αγώνες τους στο ΓΣΠ (Ανόρθωση, Άρης, Ομόνοια, ΑΕΚ), ενώ θα βγουν μόνο μια φορά εκτός Λευκωσίας για να πάνε στην Πάφο. Απλά να σημειωθεί πως κόντρα στους πράσινους θα είναι τυπικά φιλοξενούμενοι.

Είναι την ίδια περίοδο επίσης που η ομάδα της Πάφου θα δίνει τους αγώνες της στην ημιτελική φάση του κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Βασικά, αν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, τότε θα αναδειχθει και πρωταθλητής!

Η 8η φορά αλλά και 1η

Η εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ ήταν η 8η φετινή και στη σχετική βαθμολογία είναι δεύτερος ο ΑΠΟΕΛ με συγκομιδή 28 βαθμών. Μάλιστα είναι η δεύτερη φέτος στην «Αρένα», αφού προηγήθηκε και αυτή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτό όμως που έκανε για πρώτη φορά φέτος ο ΑΠΟΕΛ, ήταν να ανατρέψει αποτέλεσμα. Και το έπραξε σε ένα καθοριστικό παιχνίδι πάνω σε μία ομάδα που ήταν κοντά να του αρπάξει την... κορυφή. Μία ανατροπή που, αν ο ΑΠΟΕΛ πάρει το τρόπαιο, θα μνημονεύεται...

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ο γαλαζοκίτρινος κόσμος έστειλε το μήνυμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία

Ο γαλαζοκίτρινος κόσμος έστειλε το μήνυμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία

Ο γαλαζοκίτρινος κόσμος έστειλε το μήνυμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία

H δική τους μάχη

H δική τους μάχη

H δική τους μάχη

Αυτός ο αγώνας δεν σηκώνει... πειράματα

Αυτός ο αγώνας δεν σηκώνει... πειράματα

Αυτός ο αγώνας δεν σηκώνει... πειράματα

Tελικός πρωταθλήματος που οδηγεί σε... «over 2,5»

Tελικός πρωταθλήματος που οδηγεί σε... «over 2,5»

Tελικός πρωταθλήματος που οδηγεί σε... «over 2,5»