Αίσθημα... θυμού στον ΑΠΟΕΛ που τον πεισμώνει...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 7.2.2024
Αίσθημα... θυμού στον ΑΠΟΕΛ που τον πεισμώνει...

Ένα αίσθημα θυμού διακατέχει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το 2-2 στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων, αλλά και η ίδια η εταιρεία με ανακοίνωση της, υποστηρίζει πως τον έλεγχο της γραμμής έπρεπε να τον είχε ο βοηθός και όχι το VAR, το οποίο δεν διαθέτει την απαραίτητη τεχνολογία για να αποφανθεί 100% αν η μπάλα, που ήταν στον αέρα, πέρασε ή όχι τη γραμμή τέρματος. «Αναμένουμε από την επιτροπή διαιτησίας με διαφάνεια να δημοσιοποιήσει πως το VAR πήρε την απόφαση για τη συγκεκριμένη φάση», αναφέρει μεταξύ άλλων η πρώτη ανακοίνωση της εταιρείας το βράδυ της Δευτέρας. Και το πρωί της Τρίτης επανήλθε με νέα ανακοίνωση με την οποία ζητά από τα αρμόδια όργανα την τεκμηρίωση με εικόνα, για το αν μπήκε ή όχι το γκολ, κάνοντας αναφορά και για την παρουσία του Πορτογάλου Μιγκέλ Αζεβέδο που ήταν ο υπεύθυνος στο VAR.

Όμως, όπως και να έχουν τα πράγματα, το VAR βασιζόμενο στο μάτι, έδωσε το γκολ κι αυτό είναι που μετρά. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς στην πορεία του προς τον τίτλο, ωστόσο κάνεις δεν απογοητεύεται. Αντίθετα, πεισμώνουν και θεωρούν πως αυτή η ομάδα όπως είναι κτισμένη και παρουσιάζεται φέτος, είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Και είναι αποφασισμένη να το δείξει και στη συνέχεια της κανονική διάρκειας, αλλά και στα πλέι οφ, εκεί που ο δείκτης δυσκολίας θα μεγαλώσει αφού τα ντέρμπι θα είναι συνεχόμενα.

Από σήμερα οι γαλαζοκιτρινοι συγκεντρώνονται εξ ολοκλήρου στον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (19:00) με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ένα παιχνίδι που κάθε άλλο πάρα εύκολο είναι για τους γαλαζοκίτρινους, παρά τη βαθμολογική θέση της αντιπάλου ομάδας. Για αυτό τον λόγο, ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο θα μιλήσει στους παίκτες του και θα τους καλέσει να παραμείνουν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην προσπάθειά τους ώστε να φύγουν από τη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πέραν του Κρέσπο.

Μεχρί και Σατσιάς...

Κάνει εντύπωση ο αριθμός σπουδαίων παικτών που έχουν συγκεντρωθεί στη μεσαία γραμμή του ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα να μείνουν στον πάγκο εξαιρετικοί παίκτες. Πλέον, οι Μεχρί και Σατσιάς αποτελούν πρώτες αλλαγές, ενώ ο Σαρφό στον προχθεσινό αγώνα δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου! Βέβαια, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο και Βιγιαφάνες βρίσκονται σε άλλο επίπεδο, οπόταν, υπό φυσιολογικές συνθήκες, τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα δεν τις χάνουν με τίποτα.

Εναντίον της ΑΕΚ αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά ο Βιτάλ, ο οποίος φάνηκε καθαρά επηρεασμένος από τον σημαντικό αριθμό προπονήσεων που έχασε με τα τερτίπια του. Ίσως μάλιστα η είσοδός του στον αγώνα, όπως και του Τομανέ, να ήταν λάθος σκέψη του προπονητή...

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ο γαλαζοκίτρινος κόσμος έστειλε το μήνυμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία

Ο γαλαζοκίτρινος κόσμος έστειλε το μήνυμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία

Ο γαλαζοκίτρινος κόσμος έστειλε το μήνυμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία

H δική τους μάχη

H δική τους μάχη

H δική τους μάχη

Αυτός ο αγώνας δεν σηκώνει... πειράματα

Αυτός ο αγώνας δεν σηκώνει... πειράματα

Αυτός ο αγώνας δεν σηκώνει... πειράματα

Tελικός πρωταθλήματος που οδηγεί σε... «over 2,5»

Tελικός πρωταθλήματος που οδηγεί σε... «over 2,5»

Tελικός πρωταθλήματος που οδηγεί σε... «over 2,5»