Ευρωπαϊκό Κ18: Πρόκριση στον τελικό για την Αριστοτέλους!

Δημοσιεύθηκε 20.7.2024
Ευρωπαϊκό Κ18: Πρόκριση στον τελικό για την Αριστοτέλους!

Τρεις ήταν οι κυπριακές παρουσίες στη διάρκεια της τρίτης αγωνιστικής ημέρας του 4ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 18 ετών, στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.

Η Ραφαέλλα Αριστοτέλους νωρίς - νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 20 Ιουλίου 2024, κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της για τον τελικό της δισκοβολίας, ρίχνοντας στα 43,33μ., που την κατέταξαν στην 8η θέση των προκριματικών. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (21/7) στις 14:05 το μεσημέρι και θα είναι η τελευταία συμμετοχή μας στη διοργάνωση.

Λίγο αργότερα ο Ξένιος Χριστοδούλου συμμετείχε στα προκριματικά του τριπλούν, όπου κατέλαβε συνολικά τη 18η θέση με ένα έγκυρο άλμα (το πρώτο του) στα 13,96μ., έχοντας ωστόσο υπερβολικό κόντρα άνεμο (-2,4 μ/δ).

Το βράδυ, ολοκλήρωσε την αρκετά καλή παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Κ18 ο Ες Μπάμπα Σοράι, ο οποίος έτρεξε στη δεύτερη ημιτελική σειρά των 800μ. Ο Σοράι τερμάτισε 5ος σε 1:54.41 και κατέλαβε συνολικά τη 19η θέση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο ο Τεντόγλου!

Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο ο Τεντόγλου!

Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο ο Τεντόγλου!