Ενδέκατη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Φίλιππα Φωτοπούλου

Δημοσιεύθηκε 12.6.2024
Ενδέκατη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Φίλιππα Φωτοπούλου

Την 11η θέση πήρε η Φίλιππα Φωτοπούλου στον τελικό του μήκους στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη.

Η Κύπρια αθλήτρια έκανε το καλύτερο άλμα της, 6,58μ, στην πρώτη της προσπάθεια, ενώ το δεύτερο άλμα της ήταν άκυρο και στο τρίτο κατέγραψε επίδοση 6,22μ.

Θυμίζουμε ότι ήταν ο δεύτερος τελικός στην καριέρα της καθώς είχε αγωνιστεί και στον τελικό στο Μόναχο το 2022, όταν είχε καταταγεί 12η.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ