Έβδομη Ολυμπιονίκης η Έλενα Κουλιτσένκο!

Δημοσιεύθηκε 4.8.2024
Έβδομη Ολυμπιονίκης η Έλενα Κουλιτσένκο!
Με την έβδομη θέση η Κουλιτσένκο, η οποία ήταν σημαιοφόρος της Κύπρου στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» ισοφάρισε την καλύτερη θέση του στίβου σε Ολυμπιάδες

Έβδομη Ολυμπιονίκης στο άλμα εις ύψος αναδείχθηκε η Έλενα Κουλιτσένκο, στην πρώτη συμμετοχή Κύπριας αθλήτριας σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. Η 22χρονη είχε καλύτερη επίδοση το άλμα στο 1.95, ενώ προσπάθησε να ξεπεράσει τον πήχη και στο 1.98, που αν τα κατάφερνε να τον ξεπεράσει θα ήταν παγκύπριο ρεκόρ (σ.σ. το κατέχει η ίδια στο 1.97). Η Κουλιτσένκο πέρασε με την πρώτη το 1.86, με τη δεύτερη το 1.91, με την τρίτη το 1.95 και είχε τρεις αποτυχημένες στο 1.98.

Με την έβδομη θέση η Κουλιτσένκο, η οποία ήταν σημαιοφόρος της Κύπρου στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» ισοφάρισε την καλύτερη θέση του στίβου σε Ολυμπιάδες. Την ίδια θέση είχαν πάρει το 2016, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο οι Κυριάκος Ιωάννου (ύψος) και Μίλαν Τράικοβιτς (110μ. εμπόδια), ενώ στην ίδια διοργάνωση ο Απόστολος Παρέλλης (δισκοβολία) ήταν όγδοος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η Κύπρος υποδέχτηκε την Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου

Η Κύπρος υποδέχτηκε την Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου

Η Κύπρος υποδέχτηκε την Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου