Στο Παρίσι και ο Πενταράς!

Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Στο Παρίσι και ο Πενταράς!

Την πρόκριση του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι εξασφάλισε ακόμη ένας παρα-αθλητής.

Ο Βίκτωρας Πενταρας σε ηλικία μόλις 24 ετών εξασφάλισε την πρώτη του παρουσία σε Παραολυμπιάδα και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του Άλμα είς μήκος στην κατηγορία T37. Ο Κύπριος παρα-αθλητης με προσωπικό ρεκόρ 5.98 που πέτυχε φέτος στην Ελβετία δηλώνει εκτός από ικανοποιημένος και αισιόδοξος. Ο άλτης του Γυμναστικού Συλλόγου Κόροιβος δήλωσε ότι νιώθει πολύ χαρούμενος για αυτήν του την επιτυχία, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση του πού θα βρεθεί για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. " Θέλω να ευχαριστήσω", τόνισε " τόσο τον προπονητή μου Ηλία Αγαπίου, αλλά και την Κυπριακή Παραολυμπιακη Επιτροπή που πραγματικά στάθηκαν δίπλα μου δίνοντας μου ευκαιρίες ώστε να εξασφαλίσω την πρόκριση".

Τέλος, μέχρι στιγμής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έχουν εξασφαλίσει πρόκριση η Τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης μας, Καρολίνα Πελενδρίτου και τώρα ο Βίκτωρας Πενταράς.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες αναμένεται να μας καθηλώσουν από τις 28 Αυγούστου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου με 22 παρά Ολυμπιακά αθλήματα και 549 αγωνίσματα.

Η Κυπριακή σημαία θα βρίσκεται στους ιστούς των γηπέδων της Γαλλίας και η Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακη Επιτροπή νιώθει τεράστια περηφάνια που για ακόμη μία φορά έχει κατορθώσει μέσω των αθλητών της να εξασφαλίσει συμμετοχές.

Για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσω της σελίδας μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ