Απόλυτη κυρίαρχος και νταμπλούχος η ΑΕΛ!

Δημοσιεύθηκε 28.3.2024
Απόλυτη κυρίαρχος και νταμπλούχος η ΑΕΛ!

Απόλυτη κυρίαρχος στον τελικό, απόλυτη κυρίαρχος και στη σεζόν! Η φουτσαλική ΑΕΛ μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το κύπελλο νικώντας με 6-1 την ΑΕΚ στον τελικό ο οποίος διεξήχθη στο «Κίτιον» φτάνοντας έτσι στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας της.

Οι γαλαζοκίτρινοι, ο οποίοι μετά το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία τους (και διαδοχικό) σήκωσαν στην ίδια σεζόν και το δεύτερο τους κύπελλο (το 2017 το προηγούμενο), είχαν προηγηθεί με 3-1 στο ημίχρονο και στο β' μέρος σκόραραν ακόμη τρία γκολ δίνοντας διαστάσεις στη νίκη τους.

Ο τελικός ξεκίνησε με... μπόλικα τέρματα καθώς στο πρώτο πεντάλεπτο σημειώθηκαν τρία. Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 3΄ με τον Τσακανά, η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 4΄ με τον Κουλουμπρή και στο επόμενο λεπτό ο Χατζηγεωργίου έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους Λεμεσιανούς.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Φαμπρίτσιο διαμόρφωσε το 3-1 (20΄) ενώ ο ίδιος παίχτης σκόραρε και τα τρία γκολ της επανάληψης φτάνοντας σε «καρέ» τερμάτων. Αφότου σκόραρε στο 31' και το 34΄, ο Βραζιλιάνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος κι αφότου μισό λεπτό προηγουμένως είχε και πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Ψηλογένης.

Μελανό σημείο για την ΑΕΛ ο σοβαρός τραυματισμός του Ράφαελ στο πρώτο ημίχρονο μετά από σκληρό φάουλ αντιπάλου.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ