Eτοιμάζουν πρόταση για τον... γηραιότερο παίκτη του Euro

Δημοσιεύθηκε 7.7.2024
Eτοιμάζουν πρόταση για τον... γηραιότερο παίκτη του Euro

Ο Πέπε, που έσπασε ρεκόρ κι έγινε ο γηραιότερος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ σε Euro, βρίσκεται στη λίστα των Σαουδαράβων.

Ο Πορτογάλος διεθνής έμεινε ελεύθερος από την Πόρτο κι αποχώρησε έπειτα από 5,5 χρόνια και παρά τα 41 του χρόνια δεν δείχνει να σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Σύμφωνα μάλιστα, με τον δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι, δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του και θέλει να αξιολογήσει όλες τις πιθανές εναλλακτικές πριν την οριστική του απόφαση.

Τώρα που ολοκληρώθηκε η παρουσία της Πορτογαλίας στο Euro 2024 ο Πέπε θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι θέλουν να τον εντάξουν στο πρωτάθλημα που βρίσκεται ήδη ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή: sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ