Έφυγε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας ο Φόντεν!

Δημοσιεύθηκε 26.6.2024
Έφυγε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας ο Φόντεν!

Όπως έγινε γνωστό ο Φιλ Φόντεν αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας και επέστρεψε στο Νησί για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

Λίγες ώρες μετά το τελευταίο παιχνίδι της Αγγλίας για τη φάση των Ομίλων του EURO 2024 και την ισοπαλία με τη Σλοβενία ο Φιλ Φόντεν αποχώρησε από τη Γερμανία. Όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία (FA) ο διεθνής Βρετανός μεσοεπιθετικός άφησε την αποστολή των Τριών Λιονταριών και επέστρεψε στο Νησί για σημαντικό οικογενειακό λόγο, που πιθανότατα έχει να κάνει με τη γέννηση του τρίτου του παιδιού.

Ο 24χρονος εξτρέμ είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του Σάουθγκεϊτ, καθώς αγωνίστηκε στην αρχική ενδεκάδα και στα τρία ματς του 3ου Ομίλου κόντρα σε Σερβία, Δανία και Σλοβενία. Μένει να δούμε αν ο Φόντεν θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του πριν το επόμενο ματς.

Θυμίζουμε πως η Αγγλία θα αντιμετωπίσει στις 30 Ιουνίου μια εκ των 3ων του 5ου - 6ου Ομίλου ή την Ολλανδία για τη φάση των «16» του EURO 2024.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ