Διάσειση και σπασμένα οστά στο πρόσωπο o Βάργκα

Δημοσιεύθηκε 24.6.2024
Διάσειση και σπασμένα οστά στο πρόσωπο o Βάργκα

Σοκαριστικός ήταν ο τραυματισμός του Μπαρνάμπας Βάργκα στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Σκωτία για την 3η αγωνιστική του EURO 2024.

Ο Ούγγρος επιθετικός συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα Γκαν και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές δημιούργησαν ένα «τείχος» γύρω του και ο ποδοσφαιριστής της Ουγγαρίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με καλυμμένο φορείο ενώ αμέσως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης.

Λίγο αργότερα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουγγαρίας σε ανακοίνωσή της τόνισε πως ο έμπειρος φορ βρίσκεται στο νοσοκομείο και πως η κατάστασή του είναι σταθερή, ενώ στην τελευταία της χρονικά ενημέρωση, αναφέρει πως ο άτυχος άσος έπαθε διάσειση και έχει κατάγματα στο πρόσωπο πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Συγκεκριμένα: «Πολλά όστα στο πρόσωπο του Μπαρνάμπας Βάργκα έσπασαν κατά τη σύγκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ επίσης υπέστη διάσειση. Ο επιθετικός είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργική επέβαση. Περνά τη νύχτα στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης».

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ