Ετοιμάζουν βαλίτσες αλλά υπάρχουν πολλά ανοικτά... μέτωπα στην ΑΕΚ

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 24.6.2024
Ετοιμάζουν βαλίτσες αλλά υπάρχουν πολλά ανοικτά... μέτωπα στην ΑΕΚ

Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΚ για την αναχώρηση της ομάδας στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (26/06-07/07). Σήμερα Δευτέρα (18:15) θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός στο «ΑΕΚ Αρένα» και θα ακολουθήσει η προπόνηση των κιτρινοπράσινων στο βοηθητικό γήπεδο. Κι ενώ, λοιπόν, απομένουν μονάχα δύο μέρες μέχρι την αναχώρηση της αποστολής, οι μεταγραφικές εκκρεμότητες παραμένουν αρκετές.

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται τα θέματα με τους Πονς και Τόνγκια, ενώ η περίπτωση του Καμπρέρα είναι διαφορετική, αφού ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός αργά ή γρήγορα πιστεύεται ότι θα φορέσει την κιτρινοπράσινη φανέλα. Όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα τα δεδομένα, χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση Καμπρέρα, η ομάδα της Λάρνακας μόνο τρεις μεταγραφές ξένων και κοινοτικών ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών (κατάλογος Α) μπορεί να κάνει.

Ο κατάλογος Α των δευτεραθλητών, χωρίς να υπολογίζεται ο Πονς, περιλαμβάνει τους Αλομέροβιτς, Ενρίκες, Μιλίσεβιτς, Γκαρσία, Σάντσες, Εκπολό, Λέδες, Καπτούμ, Σάντος, Ντίμερς, Γκιούρτσο, Γκάμα, Φαράζ και Σολ. Δηλαδή, οι 14 από τις 17 διαθέσιμες θέσεις είναι ήδη κλεισμένες.

Με βάση τις υφιστάμενες αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας (η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, στα χαφ και στην επίθεση), και με το σενάριο της αποδέσμευσης κάποιου εκ των υπό αναφορά ποδοσφαιριστών να φαντάζει απομακρυσμένο, θεωρείται βέβαιο ότι ο Ρόκα το ψάχνει και για ταλαντούχους παίκτες από τον κατάλογο Β, δηλαδή κάτω των 22 χρόνων, όπως έπραξε πέρσι με τις περιπτώσεις Ντιουνκού και Τόνγκια, οι οποίες του βγήκαν απόλυτα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ το παλεύει για μία, τουλάχιστον, προσθήκη πριν την αναχώρηση της ομάδας στην Ολλανδία ή για απόκτηση ποδοσφαιριστή που να προλάβει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας, προκειμένου να είναι έτοιμος για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Έπεισε και τον κόσμο της!

Έπεισε και τον κόσμο της!

Έπεισε και τον κόσμο της!

Ο Καμπρέρα του Εθνικού τώρα στην ΑΕΚ

Ο Καμπρέρα του Εθνικού τώρα στην ΑΕΚ

Ο Καμπρέρα του Εθνικού τώρα στην ΑΕΚ

Ε θα ήταν άδικο

Ε θα ήταν άδικο

Ε θα ήταν άδικο

Ανώτερη και κατώτερη

Ανώτερη και κατώτερη

Ανώτερη και κατώτερη