Αδειάζει η κλεψύδρα για Τόνγκια και Πονς

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 21.6.2024
Αδειάζει η κλεψύδρα για Τόνγκια και Πονς

Εξαντλείται η υπομονή των ανθρώπων της ΑΕΚ για τις περιπτώσεις των Πέρε Πονς και Φράνκο Τόνγκια. Ναι μεν ο Τσάβι Ρόκα θέλει και τους δύο ποδοσφαιριστές στην ομάδα, ωστόσο δεν πρόκειται να τους περιμένει για πάντα. Άλλωστε, ο χρόνος άρχισε να πιέζει την ΑΕΚ, η οποία σε περίπου έναν μήνα θα δώσει το πρώτο επίσημό της παιχνίδι για τον β΄ προκριματικό γύρο του Conference League. Τόσο ο Πονς όσο και ο Τόνγκια ψάχνουν ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το κυπριακό για να συνεχίσουν την καριέρα τους έχοντας την ΑΕΚ σε στάση αναμονής, παρά την πρόταση που τους έχει γίνει προ καιρού για ανανέωση της συνεργασίας τους. Η ομάδα της Λάρνακας αναχωρεί στις 26 του μήνα για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και μέχρι τότε ο Ρόκα θέλει ξεκάθαρες απαντήσεις και από τους δύο ποδοσφαιριστές.

Όσο κομβικοί κι αν θεωρούνται για την ΑΕΚ, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής είναι υποχρεωμένος να ψάξει για ισάξιους αντικαταστάτες τους όσο αργούν να δώσουν τις απαντήσεις τους. Όσον αφορά το θέμα Έντσο Καμπρέρα, ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποβληθεί και στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις. Εκκρεμούν, όμως, κάποια διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα του στην Αργεντινή και τον Εθνικό Άχνας, όπου αγωνίστηκε πέρσι. Εξού και δεν μπορεί να ανακοινωθεί επίσημα. Εφόσον δεν προκύψει θετική εξέλιξη τις επόμενες μέρες, τότε ο παίκτης θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ από την 1η Ιουλίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Έπεισε και τον κόσμο της!

Έπεισε και τον κόσμο της!

Έπεισε και τον κόσμο της!

Ο Καμπρέρα του Εθνικού τώρα στην ΑΕΚ

Ο Καμπρέρα του Εθνικού τώρα στην ΑΕΚ

Ο Καμπρέρα του Εθνικού τώρα στην ΑΕΚ

Ε θα ήταν άδικο

Ε θα ήταν άδικο

Ε θα ήταν άδικο

Ανώτερη και κατώτερη

Ανώτερη και κατώτερη

Ανώτερη και κατώτερη