Τιμούρ ενόψει Σαν Μαρίνο: «Επιβάλλεται να ψάξουμε την νίκη»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 10.6.2024
Τιμούρ ενόψει Σαν Μαρίνο: «Επιβάλλεται να ψάξουμε την νίκη»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραχώρησε συνέντευξη τύπου ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής μας, την Τρίτη (11/6) με το Σαν Μαρίνο.

Διαβάστε τις τοποθετήσεις του. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Νικόλας Παναγιώτου...

Τιμούρ Κετσπάγια: «Η ομάδα ήταν αρκετά καλή με την Μολδαβία αλλά δεν κερδίσαμε. Με το Σαν Μαρίνο είναι το δεύτερο παιχνίδι επιβάλλεται να ψάξουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και προσεγγίζουμε με σοβαρότητα το αυριανό (11/6) παιχνίδι»

Νικόλας Παναγιώτου: «Αδικούμε τον εαυτούς μας. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να κερδίσουμε»

Για το αν είναι αισιόδοξος για το παιχνίδι…

Τιμούρ: «Ελπίζουμε να κερδίσουμε. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε πριν το ματς με σιγουριά ότι θα κερδίσουμε. Πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο με την εμφάνιση μας πως είμαστε ικανοί να κερδίσουμε»

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Όχι, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε πολύ την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε. Θέλουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη διοργάνωση με μία νίκη. Αυτό θα μας βοηθήσει και σε ψυχολογικό επίπεδο. Όπως είπα πριν δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μου το πιστεύουν αυτό και πρέπει να αποδώσουν το μάξιμουμ για να νικήσουν»

Για το γεγονός ότι η Κύπρος δεν κέρδισε εκτός έδρας από το Νοέμβριο του 2022:

Παναγιώτου: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο»

Για το αν θα αγχωθεί η Κύπρος στην περίπτωση που δεν πετύχει γρήγορα γκολ:

Τιμούρ: «Ξέρουμε ότι το Σαν Μαρίνο δεν δέχεται εύκολα γκολ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι είναι μία καλή ομάδα που δυσκόλεψε αρκετές ομάδες»

Παναγιώτου: «Πρέπει να έχουμε υπομονή και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για να πετύχουμε γκολ»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ