Ζήτησε συμβουλές από την Ντόρτμουντ ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ συνέβαλε τα μέγιστα στην γιγάντωση της Μπορούσια Ντόρτμουντ ως σύλλογος και ως ομάδα, με αποτέλεσμα να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της προηγούμενης ομάδας του.

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Μίχαελ Τσορκ, ο νυν προπονητής της Λίβερπουλ επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να τον συμβουλεύσει για την προετοιμασία ενόψει επανέναρξης και στην διαδικασία της εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας εν μέσω κορωνοϊού.

«Μου τηλεφώνησε και με ρώτησε πως λειτούργησε οργανωτικά όλη η διαδικασία» εξήγησε ο Τσορκ για τον Κλοπ, ο οποίος εργάστηκε με επιτυχία στην Μπορούσια, από το 2008 έως το 2015.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια αποκάλυψε ότι είχε συζητήσεις και με εκπρόσωπος μεγάλου ισπανικού συλλόγου, επισημαίνοντας ότι «είναι σημαντικό στα πρωταθλήματα που πρόκειται να ξεκινήσουν, να υπάρχει παρόμοια αντιμετώπιση των ζητημάτων υγιεινής με αυτή που είχαμε στην Γερμανία. Αυτό, βεβαίως, απαιτεί τεράστια πειθαρχία από τους ποδοσφαιριστές».

Ο προπονητής Λουσιέν Φαβρ, από την πλευρά του, αποκάλυψε ότι «συνάδελφοι επικοινώνησαν μαζί μου για το θέμα των προπονήσεων, γιατί δεν είναι εύκολο να προετοιμάζεις προπονήσεις σε μικρά γκρουπ και χωρίς επαφές. Οι συνάδελφοί μου είχαν απορίες για τέτοια ζητήματα».

Πηγή: gazzetta.gr