«Ζητάμε την παραίτηση του Κούμα για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου»

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης πήρε φόρα στα social media και συνεχίζει να εκτοξεύσει κατηγορίες κατά της ΚΟΠ και του προέδρου της.

Αυτή τη φορά απαντώντας σε σχόλιο κάτω από προηγούμενη ανάρτησή του, αναφέρεται στις τιμωρίες παικτών του Ολυμπιακού κι ανάμεσα σε άλλα αναφέρει πως το πρωί της Τετάρτης θα σταλεί επιστολή στην ομοσπονδία κι αν δεν λάβουν απάντηση, θα κάνουν καταγγελία για χειραγώγηση αγώνα και αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ ακολούθως τονίζει πως οι μαυροπράσινοι ζητούν την άμεση παραίτηση του Γιώργου Κούμα, «για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά όσα γράφει…

«Το παιxνίδι με το Παραλίμνι ήταν στις 15/12 και το παιxνίδι με την ΑΕΛ παίχτηκε στις 28/12… Μετά την ΑΕΛ εκτίσανε την ποινή τους 2 ο Ζαχαρίου και 4 ο Σαρφό και τώρα μας βάλανε ακόμη μία για σαμβουάρ για το ματς που ήταν 2 εβδομάδες πριν και παίζεται αύριο δηλαδή πάμε 3 με 5 κάρτες ο καθένας…

Αυτή είναι η σοβαρότητα αυτής της ομοσπονδίας! Αύριο πρωί-πρωί θα γίνει επιστολή προς την ΚΟΠ και αν δεν πάρουμε απάντηση, καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για χειραγώγηση παιγνιδιού και αλλοίωση αποτελέσματος.

Σημειώστε εκτελέσαμε προφορικές οδηγίες της ΚΟΠ για το ποτέ θα έπρεπε να παίξουν κατά γράμμα…

Ισχύουσα νομοθεσία:

Έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής επειδή η ποινή του έχει επιβληθεί μετά τη μέρα κατά την οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένο το παιγνίδι με την ΕΝΠ. Το άρθρο VI.8 της Προκήρυξης, σελ. 14, λέει ότι σε περίπτωση που αγώνας αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία, κατά τη νέα μέρα διεξαγωγής του θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν μόνο όσοι παίχτες μπορούσαν να αγωνιστούν τη μέρα που θα διεξαγόταν αρχικά ο αγώνας. Συνεπώς ο Σαρφό και ο Ζαχαρίου μπορεί να αγωνιστεί κανονικά αφού την κόκκινη την έπιασε χρονολογικά μετά τη μέρα που ήταν αρχικά προγραμματισμένο το ματς με την ΕΝΠ.

Εμείς σαν Ολυμπιακός ζητάμε την άμεση παραίτηση του Γεώργιου Κούμα για το καλός νοούμενο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου».