Ζητάει ίση μεταχείριση και κόσμο για την απονομή η Ομόνοια

Επιστολή προς το Υπουργείο Υγείας, η οποία κοινοποιήθηκε και στην ΚΟΠ, απέστειλε η Ομόνοια, με αίτημα την παρουσία κόσμου στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Απόλλωνα, οπότε και θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος.

Στους πράσινους προέβησαν σε αυτή την κίνηση μετά τη χθεσινή γνωστοποίηση από το Υπουργείο ότι θα δοθεί το δικαίωμα παρουσίας κόσμου στον τελικό του κυπέλλου που θα γίνει το Σάββατο 15 Μαΐου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου Δημήτρη Γρηγόρη, στον ΣΠΟΡ FM, η ΚΟΠ υιοθέτησε την επιθυμία των πρασίνων, οι οποίοι πλέον αναμένουν την απάντηση που θα λάβουν για να φανεί εάν θα έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν εισιτήρια, ώστε να πανηγυριστεί και με μερίδα κόσμου το πρωτάθλημα.

Εάν γίνει δεκτό το αίτημα, στις κερκίδες του ΓΣΠ θα πάρουν θέση φίλαθλοι με ποσοστό 15%, δηλαδή κοντά στις 3000.

Οι αναφορές του Δημήτρη Γρηγόρη:

Για τον αν θα γίνει προσπάθεια για κόσμο στο τελευταίο παιχνίδι: «Εμείς χθες το πρωί στείλαμε επιστολή στο υπουργείο, την ΚΟΠ και την αστυνομία που ζητούσαμε συνάντηση για να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι μαζί οργανωμένα. Ζητήσαμε και στο δικό μας παιχνίδι και στο κύπελλο φιλάθλους. Μετά από αυτά που ακούσαμε σήμερα και το γεγονός πως η κυβέρνηση θα δώσει το 15% για τον τελικό, πιστεύουμε πως θα έχουμε ίση μεταχείριση και θα έχουμε και εμείς φιλάθλους. Ότι γίνει στον τελικό να γίνει και σε εμάς. Με corona pass, με ελέγχους κλπ. Πρέπει να ελέγξουμε κάπως την κατάσταση και να μην είναι αυθόρμητη».

Για τη θέση της ΚΟΠ: «Αυτό που ξέρω είναι πως και η ΚΟΠ συμφωνεί και περιμένουμε το Υπουργείο Υγείας».

Για το αν θα υπάρξει κάτι άλλο σε πανηγυρισμούς: «Θα το δούμε και θέλουμε να γίνει με το σωστό τρόπο αργότερα. Πιστεύουμε πως με τον εμβολιασμό θα γίνουν όλα καλύτερα και σύντομα θα μπορούμε να οργανώσουμε και κάτι».

Για το αν θα αλλάξει η ώρα του αγώνα: «Δεν υπάρχει και δεν είναι στο χέρι μας αυτό».