Ζημιά ενός εκατομμυρίου στην ΑΕΚ – BINTEO

Ο Άντρος Καραπατάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet, εκεί όπου προέβη σε πολλές και σημαντικές δηλώσεις για την ΑΕΚ και τη ζημιά που υπέστη από την οριστική διακοπή λόγω του Κορωνοϊού.

Να θυμίσουμε πως οι Λαρνακείς δεν μπόρεσαν να πάρουν μία προνομιούχο θέση στη βαθμολογία, άρα το κόστος γίνεται μεγαλύτερο λόγω μη συμμετοχής στο Europa League ύστερα από χρόνια. Τέλος, για την κάρτα φιλάθλου η ομάδα δεν αλλάζει καθόλου τη στάση της.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

«Για εμάς η κάρτα είναι αδιαπραγμάτευτη. Είδαμε τεράστια διαφορά στην ποιότητα του κόσμου που έρχεται στο γήπεδο. Περισσότερο από 50% στην Arena είναι οικογένειες. Δεν έχουμε διάθεση να κάνουμε έκπτωση στην κάρτα φιλάθλου.

Στην Ουγγαρία θα αρχίσει το πρωτάθλημα με κόσμο στο γήπεδο, κάθε τρεις θέσεις ένας φίλαθλος. Αν μας αφήσουν κι εμάς να έχουμε 20-25% θα είναι σημαντικό. Μπορούμε να κάνουμε αυτό το πράγμα. Όσον αφορά την οικονομική ζημιά εμείς έχουμε γύρω στο 1 εκατομμύριο ζημιά για την μη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα έχουμε ζημιά και από την μη συμμετοχή μας στην Ευρώπη».

To video: