Ζαγοράκης για Euro 2004: «Δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην πανίσχυρη δύναμη της ομάδας»

Το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 17 χρόνων από το έπος της Πορτογαλίας, όπου η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε το Euro 2004, έστειλε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη σε ποδοσφαιρικό επίπεδο πέτυχε πριν από 17 χρόνια η Εθνική Ελλάδας, όταν κατέκτησε το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.
Με αφορμή την συγκεκριμένη επέτειο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και αρχηγός της «γαλανόλευκης», Θοδωρής Ζαγοράκης, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Το μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη:

«Η επέτειος της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι ένα ανεπανάληπτο σημείο αναφοράς και ξυπνά ανεξίτηλες μνήμες και δυνατά συναισθήματα.
Η αγωνιστική επιτυχία μας, τοποθέτησε την Ελλάδα στο κέντρο της διεθνούς ποδοσφαιρικής σκηνής και παρέδωσε μια μεγάλη κληρονομιά στις επόμενες γενιές, η αξιοποίηση της οποίας ακόμα και μέχρι σήμερα εξαρτάται από την προσωπική μας θέληση.
Διότι η 4η Ιουλίου 2004 είναι η μέρα που ένωσε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της γης.

Δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην πανίσχυρη δύναμη της ομάδας, χάρη στην οποία πριν από 17 χρόνια τέτοια μέρα, κατακτούσαμε το πολυπόθητο τρόπαιο.
Για τις μοναδικές στιγμές που έζησα και θυμάμαι ολοζώντανα, ευχαριστώ πραγματικά όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μας, τα μέλη της αποστολής και τον Θεό που με αξίωσε να βιώσω αυτό το θείο δώρο.»