Ζαχίντ στον ΑΠΟΕΛ: «Περιμένω πρόταση…»

Φευγάτος ο Ζαχίντ...

Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Γκάγιας Ζαχίντ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται του χρόνου και στον ΑΠΟΕΛ επιδιώκουν την ανανέωσή του.

Από την άλλη, αν αυτό δεν γίνει, πρόθεση της διοίκησης είναι να τον παραχωρήσει σε ομάδα του εξωτερικού, έναντι όμως ενός καλού αντιτίμου. Όπως μας ενημέρωσε πάντως έγκυρη πηγή, ο 25χρονος Νορβηγός με πακιστανικές ρίζες ανέφερε στη διοίκηση ότι περιμένει πρόταση από Τουρκία το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στον ΑΠΟΕΛ βρίσκονται στο περίμενε, ευελπιστώντας να ξεκαθαρίσει σύντομα αυτό το σημαντικό θέμα.

Προηγούμενο άρθροNation League, Formula 1, οι μάγκες του βόλεϊ και στο βάθος… Αντετοκούνμπο
Επόμενο άρθροΕλπίζουν στον Μπαλοτέλι
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ
Κατάγεται από τη Λεμεσό. Αποφοίτησε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εργάζεται στον ΠΟΛΙΤΗ από το 2003. Από μικρός ήταν με μια μπάλα στα πόδια και το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν κατάφερε, όμως, να το εκπληρώσει. Εντούτοις βρίσκεται κοντά στο άθλημα υπό την ιδιότητα του αθλητικού συντάκτη κι αυτό… απαλύνει τον πόνο του! Μπορεί να μην εκπλήρωσε τη μεγάλη του επιθυμία, όμως κατάφερε να αγωνιστεί στο «Old Trafford» σε ένα τουρνουά μαζί με άλλους συναδέλφους από διάφορες χώρες. Στο «Θέατρο των Ονείρων» έζησε για λίγο το δικό του όνειρο. Ας είναι!