Ζαχίντ και Τάμαρι καθορίζουν το μέλλον

Το μέλλον του φετινού ΑΠΟΕΛ όσον αφορά το τελικό ρόστερ για τους αγώνες πρωταθλήματος κι αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το τι θα γίνει με τους Αλ Τάμαρι και Ζαχίντ.

Ο Ιορδανός δηλώνει ότι δεν θα κάνει οτιδήποτε που θα ζημιώσει τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Νορβηγός, που ήδη φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, νιώθει σίγουρα καλύτερα, αλλά κι αυτός το ψάχνει ώστε να παίξει ποδόσφαιρο σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα με πολύ πιο υψηλό συμβόλαιο από αυτό που του προτείνεται στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βασίζει πολλά για τη νέα ομάδα πάνω σε Αλ Τάμαρι και Ζαχίντ και τυχόν αποχώρησή τους θα ανατρέψει όλα τα πλάνα και θα δημιουργήσει μεγάλα κενά που δύσκολα θα καλυφθούν αυτό τον καιρό με τα νέα ευρωπαϊκά μεταγραφικά δεδομένα.

Σάβιτς, Ντε Βινσέντι

Οι προπονήσεις στον Αρχάγγελο συνεχίζονται κανονικά ενόψει του αυριανού δυνατού φιλικού τεστ με την Ανόρθωση. Απόντες είναι ο τραυματίας Ντε Βινσέντι, ο οποίος σίγουρα θα χάσει τους πρώτους επίσημους αγώνες, καθώς και ο Σάβιτς ο οποίος περνά από νέα τεστ για να διαπιστωθεί κατά πόσο υποχώρησε ο κορωνοϊός. Πάντως, ο Ουζουνίδης ζήτησε να γίνει ακόμη μια μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ευνοεί παραμονή του Σάβιτς για δεύτερη χρονιά.

Μέσα ο Σαχάρ;

Αύριο Κυριακή (19:00) ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση και αποτελεί ερωτηματικό κατά πόσο ο Ουζουνίδης θα χρησιμοποιήσει και τον Μπεν Σαχάρ, η συμφωνία με τον οποίο ανακοινώθηκε χθες. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Χάποελ Μπερ Σεβά για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο φιλικό ο κ. Ουζουνίδης αναμένεται να δοκιμάσει σχήμα με βασικούς παίκτες έτσι ώστε να πάρει πρώτη γεύση για το πλάνο το οποίο σκέφτεται να εφαρμόσει με την έναρξη των πρώτων επίσημων αγώνων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, «λόγω των περιορισμών στη διάθεση εισιτηρίων που απορρέουν από τα  κυβερνητικά διατάγματα, δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τους φιλάθλους της ομάδας μας». Ο αυριανός αγώνας θα μεταδοθεί από την Cablenet.