Υποψιασμένος και έτοιμος

Απολογισμό μία ήττα από την Ομόνοια και μία νίκη επί του Ολυμπιακού έχει στα παιχνίδια μακριά από τη Λεμεσό ο πρωτοπόρος Απόλλωνας. Βγαίνοντας αύριο για τρίτη φορά εκτός Λεμεσού θα δώσει τα πάντα για να «σπάσει» την έδρα της Ανόρθωσης. Μία ομάδα που έχει ασταθή παρουσία στη φετινή σεζόν. Στο Κολόσσι, φυσικά, ξέρουν ότι το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είδε την Πέμπτη την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια να πετυχαίνει ευρωπαϊκή νίκη και θα εμφανιστεί με φτιαγμένη ψυχολογία απέναντι στη δική του ομάδα. Θα ζητήσει από τους παίκτες του να εμφανιστούν στο γήπεδο πειθαρχημένοι, σοβαροί και ήρεμοι, ούτως ώστε να βρουν τον τρόπο να φτάσουν σε άλλη μία επιτυχία. Λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή θα απαντηθούν τα ερωτηματικά που υπάρχουν για την ενδεκάδα.

Το βασικότερο είναι ποιος θα κινείται δίπλα από τον Ίσραελ Κολ στη μεσαία γραμμή. Υποψήφιοι είναι οι Φάνος Κατελάρης και Ντανίλο Σπόλιαριτς. Λίγες είναι οι πιθανότητες να… τραβήξει πιο πίσω τον Λιβανέζο Μπασέλ Ζραντί. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα πάρει φανέλα βασικού ο Ίλια Ίλιεφ και θα έχει ρόλο ακραίου χαφ. Σίγουροι απόντες οι Χάμπος Κυριάκου, Γιάννης Πίττας και Χάρης Μαυρίας, ενώ δύσκολα θα προλάβουν οι Τζουμ, Γιάνγκα και Ίντζια.