Υπογράφει σήμερα ο Χάρης – Οι εκκρεμότητες και η ενίσχυση

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ αναμένεται να βάλει σήμερα ο Χάρης Κυριάκου.

Την περασμένη βδομάδα ο δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του προγραμματισμού της ΑΕΛ, οι οποίοι του κατέθεσαν πρόταση αναπροσαρμογής του συμβολαίου που είχε μέχρι το 2021.

Αφού μελέτησε την πρόταση και αξιολόγησε τα δεδομένα του, απάντησε θετικά και σήμερα θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα προνοεί μείωση των απολαβών του και επέκταση της χρονικής διάρκειας.

Οι εκκρεμότητες

Με το αίσιο τέλος της περίπτωσης Χάρη Κυριάκου, θα εκκρεμούν αυτές των Γκαζαριάν, Μεντόγεβιτς, Τόρες, Γκοντάλ και Νιλς Τεϊσέιρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις πρώτοι θα αποδεχτούν την πρόταση για αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους με μειωμένες απολαβές, ενώ οι άλλοι δύο δύσκολα θα απαντήσουν θετικά.

Περί ενίσχυσης

Την ίδια ώρα, ο Ντούσαν Κέρκεζ με τους συνεργάτες του ξεκίνησαν να ασχολούνται και με το κεφάλαιο ενίσχυση.

Επιστρέφουν οι δανεικοί Λεάντρο Σίλβα, Μουστάκης, Κωνσταντινίδης και Κεραυνός.

Όσον αφορά τον Κίκο, χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν πως η εν λόγω περίπτωση απομακρύνεται για την ΑΕΛ, εντούτοις τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αφού οι γαλαζοκίτρινοι είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους..

Οι πληροφορίες θέλουν επίσης την ΑΕΛ να βρίσκεται κοντά σε κεντρικό αριστεροπόδαρο αμυντικό αναμένοντας την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του έγινε. Ενδιαφέρον έχει εκφράσει η ΑΕΛ και για τον Γιώργο Μαλεκκίδη του Άρη.

Η λεμεσιανή ομάδα θέλει επίσης να αποκτήσει έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό.