Υποχρέωσή τους η ανταμοιβή των οπαδών

Μετά την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος, είτε αυτή είναι ορθή είτε λανθασμένη, έχει γραφτεί και ειπωθεί από αρκετούς ότι οι ομάδες θα πρέπει με κάποιους τρόπους να αποζημιώσουν τους κατόχους εισιτήριων διαρκείας.

Οι ομάδες (σ.σ. οι πλείστες για να είμαστε πιο σωστοί) αφού δεν σεβάστηκαν τον κόσμο όπως εξελίχθηκε η φάση με τις συζητήσεις και με την στάση που κράτησαν στο θέμα για διακοπή όχι του πρωταθλήματος, τουλάχιστον θα πρέπει να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις κινήσεις που θα κάνουν για τις κάρτες διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Απόλλωνας έκανε μία καλή αρχή. Η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε την κυκλοφορία της κάρτας «All in one» για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21. Δεν την ονομάζει εισιτήριο διαρκείας, αλλά κάρτα, προκειμένου να τονιστεί ότι θέλει με αυτόν τον τρόπο να παρέχει προνόμια-ανταμοιβή για τα παιχνίδια που χάθηκαν την περασμένη σεζόν, αλλά και να τραβήξει την προσοχή και άλλων φιλάθλων.

Όπως ανακοινώθηκε, για τους περσινούς κατόχους διαρκείας – για την κατηγορία blue που παίρνει η μεγαλύτερη μάζα οπαδών – η τιμή είναι στα 100 ευρώ για τους υφιστάμενους κατόχους και στα 140 ευρώ για νέους κατόχους.

Μέσω της κάρτας αυτής ο οπαδός του Απόλλωνα θα δει όλους τους εντός έδρας αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (εξαιρείται ο τελικός της διοργάνωσης, όμως έχει εξασφαλισμένο εισιτήριο) και όσα εντός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη δώσει η ομάδα της Λεμεσού μέχρι τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Κάποιος μπορεί να πει ότι η κατάσταση δεν μπορεί να επιτρέπει σε κάποιον να πει με σιγουριά ότι θα έχει αντίκρισμα αυτή η κάρτα έστω και αν τιμή είναι ελκυστική. Και ο λόγος είναι ότι ακόμη είναι άγνωστο αν θα είναι εφικτό και αν θα επιτρέπεται η παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Ο Απόλλωνας καλύπτει αυτή την επιφύλαξη, καθώς πέραν από τα προνόμια για τους αγώνες, φρόντισε να προσελκύσει τους φίλους του, δίνοντας και την επίσημη φανέλα (σ.σ. κοστολογείται  70 ευρώ αν κάποιος θελήσει να την αγοράσει) που θα φορεθεί τη νέα χρονιά ως δώρο σε όποιον εξασφαλίσει αυτή τη κάρτα, ενώ παρέχει και άλλα προνόμια (δείτε ΕΔΩ).

*Πέραν του Απόλλωνα, ειπώθηκε σε δημόσιες δηλώσεις ότι και άλλες ομάδες επεξεργάζονται πλάνα για να ανταμείψουν τους κατόχους διαρκείας για τη χασούρα των περσινών παιχνιδιών και αναμένουμε τις επίσημες τοποθετήσεις τους επί του θέματος.