«Υπάρχουν καλές πιθανότητες για Λανγκ»

Στην Ομόνοια ξεκίνησε ο… χορός των ανανεώσεων, με τους Λέτσιακς, Παναγιώτου και Κυριακίδη να έχουν ήδη υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια, τα οποία ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή.

Η λίστα των συμβολαίων που λήγουν είναι μεγάλη στους πράσινους και μία από τις σημαντικές εκκρεμότητες αφορά στον Άνταμ Λανγκ, για τον οποίον κάνει λόγο δημοσίευμα στην πατρίδα του.

Η ιστοσελίδα csakfoci.hu υποστηρίζει πως οι επαφές του Ούγγρου στόπερ με τη διοίκηση του τριφυλλιού έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ προστίθεται πως υπάρχουν καλές πιθανότητες για ντιλ που θα τον κρατήσει στην Ομόνοια τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα αναφέρεται…

«Το καλοκαίρι του 2019, ο αμυντικός της Εθνικής Ουγγαρίας, Άνταμ Λανγκ, υπέγραψε συμβόλαιο με την πρωτοκλασάτη Ομόνοια της Κύπρου, η συμφωνία με την οποία ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το csakfoci.hu, ο 28χρονος αμυντικός ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του για ανανέωση και υπάρχουν καλές πιθανότητες να μείνει στην Ομόνοια τα επόμενα χρόνια. Ο Λανγκ έχει 74 εμφανίσεις με την κυπριακή ομάδα σε σχεδόν 2,5 χρόνια».