Υπάρχει θέμα Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ; Η απάντηση… αναμονής του Πετεβίνου

Στην προ ημερών ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ έβγαινε στήριξη της διοίκησης προς τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη. Η νέα τραγική εμφάνιση των γαλαζοκιτρίνων και η ήττα από την Πάφο ανοίγει ξανά το θέμα τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος γιατί είναι ευδιάκριτο ότι χρειάζεται ένα ταρακούνημα στον Αρχάγγελο και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ο πρώτος που την πληρώνει είναι ο προπονητής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, στις δηλώσεις του στη Cablenet, μετά το τέλος του παιχνιδιού, παραδέχθηκε ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΑΠΟΕΛ, ενώ σε ερώτηση εάν υπάρχει θέμα ΑΠΟΕΛ, απάντησε ότι δεν ξέρει για την ώρα τις σκέψεις της διοίκησης.

Για τον αγώνα με Ανόρθωση και Απόλλωνα: «Ο αγώνας διαμορφώνεται στο γήπεδο. Αυτοί που μίλησαν, Σαχάρ και προπονητής, είπαν πράγματα που πρέπει να αλλάξουν άμεσα. Δεν είναι δικαιολογία, είχαμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε και δεν είμασταν έτοιμοι. Εμείς οι εκτός γηπέδου δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Πρέπει όσοι παίζουν να αποδείξουν όσα κάνουν στις προπονήσεις και όσα λένε μετά τους αγώνες πως τα εννοούν».

Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι άλλο η διοίκηση: «Νομίζω από τη διοίκηση δεν υπάρχει κάτι άλλο να γίνει. Οι άμεσοι πρωταγωνιστές κατανοούν το λάθος τους. Εναπόκειται στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο να παρουσιάσουν άλλο πρόσωπο. Πρέπει να δούμε τον ΑΠΟΕΛ γιατί αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΑΠΟΕΛ».

Για τα επόμενα ντέρμπι: «Αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΑΠΟΕΛ. Όταν γίνουμε ΑΠΟΕΛ δε θα σκεφτόμαστε κανένα αντίπαλο».

Για το κεφάλαιο προπονητή: «Δεν είμαι διοίκηση για να ξέρω τι σκέφτονται. Εγώ μεταφέρω αποφάσεις. Αναμένουμε».

Διαβάστε επίσης

Zήτησε συγνώμη ο Ουζουνίδης – «Δεν ξέρω αν μπορούν να αντέξουν την πίεση οι παίκτες»

Δεν έφτανε ο νέος… πάτσος, θέμα και με Ανουάρ, Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ

Συνεχίζεται ο κατήφορος του ΑΠΟΕΛ – Νέο… ηλίθιο λάθος και με την Πάφο να παίζει με 10 παίκτες