Υπάρχει επιθυμία, αλλά…

Η ΑΕΚ του Άντρου Καραπατάκη έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων ύστερα από αρκετά χρόνια, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να πεισμώνει (ΕΔΩ) έτσι ώστε να επιστρέψει το σύνολο στις επιτυχίες.

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος είναι άκρως σημαντική, έτσι πρέπει να αποφευχθούν τα σοβαρά λάθη που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Ο Αρνάλ Κόντε άρχισε τον προγραμματισμό, με τις ανοικτές υποθέσεις να τον απασχολούν, έχοντας στο πλευρό του και τον Κανέδα.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Τέτε, Γιάννου και Σάστρε. Αντίθετα, ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Ακοράν, ο οποίος θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο «Αρένα». Πλέον στο προσκήνιο περνά η υπόθεση του Χοσέ Ναράνχο, από τον οποίον έμειναν πολύ ευχαριστημένοι στην ομάδα.

Ο Ισπανός επιθετικός που ήρθε με τη μορφή δανεισμού στη Λάρνακα τον περασμένο Ιανουάριο, αναχώρησε για την πατρίδα του και για την Τενερίφη, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο που είναι δύσκολο να «σπάσει» λόγω των οικονομικών δεδομένων που υπάρχουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ο Άρναλ Κόντε επιθυμεί να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής στο σύνολο με οποιονδήποτε τρόπο, ας είναι και με την ανανέωση του δανεισμού. Οι δύο πλευρές βλέπουν θετικά την επέκταση της συνεργασία τους, ωστόσο οι Λαρνακείς καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για να υπάρξει συμφωνία με τους «Blanquiazules».